Назад в новини
7123

Фантастична трійка в першій столиці

Осінь - дуже цікава та весела пора року, один Хеловін чого вартий, а тут ще й Чорна П’ятниця завітала до України. Але це навіть і близько не головні події осені 2018, бо ми запрошуємо Вас на гучне відкриття третього фірмового магазину Dnipro-M у Харкові!

Тепер якісний електроінструмент та найкраще сервісне обслуговування стали ще більш доступними. Як завжди Ви зможете власноруч протестувати прилад перед покупкою і переконатися в найвищій якості наших виробів.

Фестиваль сюрпризів від Dnipro-M

Тестування власних приладів - невід’ємна частина нашої філософії, але також важливою її складовою є шалені сюрпризи для наших дорогих Клієнтів! Упродовж трьох днів, з 23 до 25 листопада кожен, хто відвідає відкриття нового фірмового магазину, матиме змогу стати одним з щасливих переможців розіграшу більше ніж 500 цінних та корисних подарунків від Dnipro-M, які ми будемо проводити щогодинно! Можливо саме Ви майбутній власник електроінструменту, бензо- чи електротехніки, витратних матеріалів та багатьох інших призів, або ж пані Фортуна допоможе Вам виграти наш суперприз - сучасний LCD телевізор?!

Святкуємо на всю!

Для відвідувачів такого веселого та грандіозного свята заплановані не лише розіграші призів, а ще й найцікавіша та найкрутіша розважальна програма, а саме на Вас чекатимуть:

  • Більше 500 подарунків (електроінструменти, бензо- та електротехніка, витратні матеріали та інше);
  • Суперприз – телевізор;
  • Активні конкурси та змагання;
  • Фотобудка та миттєві фото;
  • Смачний глінтвейн, кава та чай;
  • НАЙчорніші знижки до 60%.

Не пропустіть найбільш очікувану подію осені 2018! Чекаємо Вас за адресою: м. Харків, вул. Героїв Праці, 13.

З собою брати лише рюкзак для призів та гарний настрій, а розваги, просто бомбові знижки та найякісніший інструмент за доступною ціною - цим Вас забезпечить Dnipro-M