Назад в новини
9623

Хеллоуїн-2018: яскраві вихідні в магазинах Dnipro-M

Хеллоуїн з'явився в Україні порівняно недавно, але впевнено набирає популярність з кожним роком. Незважаючи на неофіційний статус, це свято полюбилося багатьом українцям за барвистість і незвичність. З такої нагоди Dnipro-M підготував незвичайний перформанс у всіх своїх фірмових магазинах.

Що ми підготували

Кожен фірмовий магазин Dnipro-M в ці вихідні, 27-28 жовтня, перетвориться на справді містичне місце. Адже всі наші магазини будуть прикрашені згідно з тематикою Хеллоуїна. Крім того, для всіх відвідувачів будуть підготовлені святкові солодощі.

У ці суботу та неділю ви зможете не тільки зануритися в атмосферу унікального містичного свята, а й ближче познайомитися з фірмовим інструментом Dnipro-M.

У програмі на вас чекає:

  • тестування інструменту в спеціальних тестових зонах;
  • страшеееенна вигода: знижки до -90%;
  • тематичні солодощі;
  • смачна кава, чай.

Гарбузовий майстер-клас

Крім того, в суботу, 27 жовтня, в двох наших фірмових магазинах, біля ст. метро Почайна (проспект Степана Бандери, 8) і на ринку «Юність» (біля Торгового центру), відбудеться майстер-клас з вирізання гарбузів. Наш майстер надасть індивідуальну підтримку кожному учаснику. Після майстер-класу кожен зможе забрати свій виріб з собою.

Час проведення майстер-класу: з 11:00 до 15:00

Чекаємо вас в наших фірмових магазинах 27 і 28 жовтня. Буде багато цікавого!