Назад в новини
8251

Як майстер з Донбасу допомагає Dnipro-M робити інструменти кращими

Чи може один телефонний дзвінок змінити усе? Так! І це не фантастика. Щодня до нашого контакт-центру надходять понад тисячу дзвінків та повідомлень з усіх куточків України. І часто живе спілкування з нашими користувачами допомагає не просто вирішити питання, з якими звертаються люди, а знайти справжніх друзів нашого Бренду!

Сьогодні ми хочемо розповісти історію про майстра з Волновахи, який нині допомагає нашим розробникам вдосконалювати інструменти. Важко повірити, що донедавна чоловік дуже скептично ставився до будь-якого діалогу з брендами, бо вважав, що це заради «галочки» та реально нічого не змінює.

Максим Власов

Максим Власов — майстер-універсал. Він займається виготовленням дерев'яного посуду, створює ножі та сокири зі сталі, а також ремонтує електроінструменти.

«Для роботи мені постійно потрібен витратний матеріал — свердла, біти, диски. Волноваха — невелике місто, офіційних магазинів з інструментами тут немає. Є ринок, але там мені купувати не подобається. Тому коли відкрився фірмовий магазин Dnipro-M, я зайшов подивитися. Придбав тоді кілька пилок для лобзика, свердла та абразивні круги. Сподобалась ціна. Як виявилось, пилки гарно ріжуть метал, свердла також хороші. А от круги в мене швидко сточилися, хоча працювати ними було зручно».

Максим Власов працює інструментом

Максим каже, що вирішив поділитися своїми спостереженнями та побажаннями щодо кругів з компанією, але особливих очікувань щодо спілкування з брендом не мав. «Колись я вже телефонував одному виробнику інструментів. Питання було щодо якості свердел, — згадує майстер. — Коли я подзвонив, то перше, що почув у слухавку: «Грошей ми вам не повернемо!» Але я ж не за грошима, а просто хотів поділитися думкою. Тому не дуже вірив, що цього разу хтось мене почує».

Зараз Максим з усмішкою розповідає, як зателефонував на нашу «гарячу лінію», та не жалкує, що звернувся. «Спочатку підняв слухавку оператор, потім мене з'єднали ще з кількома співробітниками. У підсумку зі мною зв'язався продукт-менеджер. І це стало несподіванкою. Фахівець запропонував мені зробити порівняльний тест абразивних кругів та зняти на відео, що саме турбує в роботі з ними. А для цього надіслав мені для проби цілий пакунок витратників. Я подумав тоді — ого, невже реально мене будуть слухати? Такого не очікував», — згадує Максим.

Дерев'яна тарілка

Майстер протестував матеріали та зняв серію відеороликів, де поділився з продукт-менеджером своїми побажаннями та професійним поглядом. Тепер Максим регулярно спілкується з нашим фахівцем, випробовує новинки інструментів та ділиться своєю думкою, що можна було б покращити та зробити ще зручнішим. Наприклад, нещодавно майстер працював акумуляторним шуруповертом. «Раніше я скептично ставився до акумуляторної техніки, думав, що потрібно часто заряджати батареї. Виявилось, це дуже зручно: збираєш собі шафу або поличку прикручуєш — і ніякі дроти не заважають!» — ділиться враженнями майстер.

Максим любить брати участь у фестивалях та виставках робіт народних майстрів. Цього літа він презентував власноруч створений дерев'яний посуд на фестивалі історичних реконструкцій «Дике поле. Шлях до Європи», який відбувся на Донеччині. Примітно, що всі вироби Максим виготовив за допомогою інструментів та витратників бренду.

Дерев'яний посуд

«Коли я їхав на фестиваль, то думав, що класно буде, якщо продам хоча б тарілку. А в мене розкупили все! Інші майстри, спостерігаючи, як добре йде торгівля, підходили та запитували, чим користувався в роботі», — розказує майстер.

Зараз у планах Максима розширити свій арсенал інструментів та восени повезти дерев'яні вироби на культурно-мистецький фестиваль до Маріуполя.

«Історія Максима — не єдина. Нам дуже важливо чути тих, заради кого ми й створюємо інструмент, — каже продукт-менеджер Денис Зимуха, який спілкувався з майстром із Донбасу. — Ми постійно збираємо спостереження та зауваження майстрів з усієї країни, запитуємо їх, що і як вдосконалити, щоб зробити нашу продукцію кращою. Адже тільки у живому діалозі з людьми знаходяться найуспішніші ідеї та найсміливіші рішення».