Назад в новини
4045

Кожен другий в Старокостянтинові користується Dnipro-M

На цих вихідних, 18–19 серпня, наша команда брала участь у відкритті нового Епіцентра на Хмельниччині. 2 дні гриміло все місто, 2 дні Dnipro-M знайомив українців із професійною якістю.

Уже із самого ранку суботи, о 7:30 величезна кількість відвідувачів зібралась перед зачиненими дверима гіпермаркету, чекаючи відкриття. Так само рано Dnipro-M вже зустрічав жителів міста, які в вихідний день не пожалкували свого сну. На свято прийшло майже все місто — чоловіки, жінки, діти. Усім була якась розвага. Наприклад, нашою зваркою САБ-258Н попрацювали всі бажаючі, у тому числі діти та жінки.

тестирование Dnipro-M

Наша зона знаходилась перед самісіньким входом в Епіцентр, тому ми багато спілкувались із відвідувачами, адже ніхто не проходив повз. Зацікавлених було дуже багато. До речі, кожен другий, з ким ми спілкувалися на заході, користується інструментом нашого Бренда, а деякі господарі взагалі повністю прейшли на Dnipro-M. Ще ми зібрали побажання й рекомендації наших Покупців щодо інструменту. Це наша постійна практика, адже завдяки Вашим відгукам ми удосконалюємо продукцію та сервіси. Ми щиро вдячні кожному, хто погодився поспілкуватись і поділитися своїми враженнями та побажаннями.

Чому усім відвідувачам було цікаво з нами?

  • Ми представили зварювальні інвертори в новому світлі, показали як вони легко зварюють та продемонстрували їх сучасність.
  • Дали протестувати всім бажаючим наші зварки, маски та електроди, кожен переконався, що працювати інвертором легко.
  • Показали майстер-клас — цілий день майстер виготовляв лампу в стилі стімпанк.
  • Виготовили й розіграли серед гостей металеву рамку для фото. Переможець навіть не сам не відразу повірив у свій фарт.
  • Роздавали дарунки всім, хто придбав нашу продукцію. І це не прості сувеніри, а аксесуари, які необхідні для роботи інвертором.

Старокостянтинів — дуже привітне містечко. І це одне з тих місць, де майже всі майстри та господарі добре знайомі з Dnipro-M, що свідчить про високу популярність нашого Бренда.