Назад в новини
3431

Кущоріз для вашого саду: огляд DHT-200 Dual

Догляд за садом і прибудинковою територією потребує спеціальних інструментів. Так для стрижки чагарників і дерев, формування живоплоту необхідний кущоріз. Цей інструмент незамінний для різних завдань ландшафтного дизайну. До того ж кущоріз допомагає впоратися з травою в тих місцях, де складно використовувати газонокосарку або тример.

Акумуляторний інструмент підійде для невеликих і середніх садових та прибудинкових ділянок. Він користується популярністю завдяки своїй маневреності, невеликій вазі і низькому рівню шуму. Інструмент не має прив'язки до електромережі, простий у використанні та економічний в обслуговуванні.

Кущоріз DHT-200 Dual

Акумуляторний кущоріз

За допомогою кущорізу DHT-200 Dual ви зможете підстригти і задати необхідну форму чагарникам, видалити уражені та сухі гілки дерев, сформувати живопліт, облагородити сад і прибудинкову територію. Він універсальний як для побутових, так і для професійних завдань.

Особливості моделі

Модель має двосторонній ніж, довжини якого досить, щоб обрізати високі гілки. Завдяки невеликій вазі і роботі від акумуляторних батарей кущоріз дозволяє залишатися мобільним, легко управляти інструментом, не залежати від мережі. Основні характеристики:

  • довжина ножа: 510 мм;
  • вага: 3,2 кг;
  • діаметр різу (максимальний): 24 мм.

У кущорізі реалізована функція, яка захистить від випадкового ввімкнення, встановлений захисний щиток. Комфорт в роботі забезпечують рухлива задня ручка і кнопка блокування клавіші включення.

Огляд кущоріза DHT-200 Dual

Сумісність з акумуляторними батареями Dnipro-M

Кущоріз DHT-200 Dual є частиною 20 V лінійки інструментів Dnipro-M. Для роботи необхідні дві акумуляторні батареї 20 В однаковій ємності. Підійдуть акумулятори Dnipro-M ВР-240 (4 А*г) і BP-250S/ВР-260 (6 А*г).