Назад в новини
36801

Робота за будь-яких умов: лінійка пневматичних інструментів Dnipro-M незабаром у продажу

Філософією нашого Бренда є постійний розвиток і модернізація. Саме тому ми розробили абсолютно нову товарну групу, якої раніше не було в нашому асортименті. Поспішаємо повідомити про лінійку пневматичного інструменту, яка незабаром надійде у продаж. Завдяки цьому Ваш робочий процес стане ще комфортніше.

Асортимент містить в собі нові види дрилів, шліфувальних машин, ножівок, тріскачок, молотків і гайковертів. Вже зовсім скоро всі ці інструменти з'являться у вільному продажі, а поки Ви можете зробити попереднє замовлення прямо на нашому сайті.

Розглянемо наші новинки детальніше!

Дриль пневматичний Dnipro-M PD-70

Пневмодриль Dnipro-M PD-70 призначений для свердління отворів різних діаметрів в таких матеріалах як метал, дерево, ДСП. Максимальна кількість обертів холостого ходу складає 700 на хвилину, що дозволяє використовувати інструмент не тільки для свердління, але й для загвинчування кріплень.

Дриль пневматична Dnipro-M PD-70

Особливості:

  • функція реверсу і регулятор обертів;
  • надійна фіксація оснащення завдяки 3-кулачковому патрону ключового типу;
  • наявність додаткової ручки полегшує роботу;
  • максимальний діаметр оснащення становить 13 мм, що розширює можливість роботи з оснащенням різних розмірів.

Пневматичні шліфувальні машини

В нашу серію пневматичного обладнання входять одразу три види шліфувальних машин: прямі, кутові та вібраційні. Ознайомимося з ними ближче.

Пневматичні прямі шліфувальні машини PG-20S і PG-25D

Пневматичні прямі шліфувальні машини PG-20S і PG-25D призначені для механічної обробки металу, кераміки, каменю, пластмаси з використанням фрез, шліфувальних і полірувальних дисків.

Пневматична кутова шліфувальна машина Dnipro-M PG-76S

Пневматична кутова шліфувальна машина Dnipro-M PG-76S служить для роботи з абразивними дисками 9,5х76,2 мм для відрізання металу. Можливе також застосування для різу керамічних виробів з використанням алмазних дисків відповідного посадочного місця.

Інструмент може також використовуватися для роботи з деревом, пластмасою, гіпсокартоном з використанням спеціальних дисків.

Пневматична вібраційна шліфувальна машина Dnipro-M PV-90

Пневматична вібраційна шліфувальна машина Dnipro-M PV-90 призначена для шліфування різних видів матеріалів, таких як метал, дерево, пластмаса і пофарбовані матеріали, а також для обробки шпательних поверхонь. Спеціальна клавіша запуску на корпусі інструменту дає можливість працювати однією рукою.

Ножівка пневматична Dnipro-M PS-90

Цей інструмент служить для виконання різу сталевих листових і кольорових матеріалів (алюміній, мідь), пластмаси, гуми. Широко використовується при проведенні монтажних, демонтажних, оздоблювальних і будівельних робіт.

Особливістю моделі Dnipro-M PS-90 є пильне полотно спеціальної форми, за допомогою якого можливе різання кутів, кіл та інших геометричних фігур.

Ножівка пневматична Dnipro-M PS-90

Тріскачка пневматична Dnipro-M PR-88

Тріскачка пневматична Dnipro-M PR-88 призначена для спрощення відкручування і затягування різьбових з'єднань (болтів, гайок, гвинтів та інших кріпильних виробів). Потужна і компактна тріскачка допомагає працювати в важкодоступних місцях. Широко використовується для ремонту автомобільних кузовів, підвіски і деталей двигуна. Має безударний режим роботи.

Тріскачка пневматична Dnipro-M PR-88

Пневматичні гайковерти

Серія пневматичних гайковертів Dnipro-M представлена двома моделями: PW-68C і PW-88.

Пневматичний гайковерт PW-68C

Модель PW-68C стане незамінним інструментом для проведення ремонтних і слюсарно-монтажних робіт з підвищеним моментом затягування різьбових з'єднань.

Пневматичний гайковерт PW-88

Гайковерт PW-88 широко використовується в автомайстернях, на виробництві і при виконанні монтажних і демонтажних робіт із застосуванням кріпильних елементів з різним профілем. Ідеально підходить для шиномонтажу, а також для ремонту техніки. Дає можливість працювати з різними кріпленнями до М24.

Корпус наших пневматичних гайковертів складається з пресованого алюмінію, що дозволяє знизити вагу і краще відводити тепло.

Молоток пневматичний Dnipro-M РН-35

Молоток Dnipro-M РН-35 відноситься до типу ударних інструментів зворотно-поступальної дії. Він ефективний при виконанні демонтажних робіт, різання, рубки різних матеріалів, очищення зварювальних швів, збивання іржі та інших забруднень. Кількість ударів досягає 3500 на хвилину, що дозволяє ефективно виконувати поставлену роботу.

Молоток пневматичний Dnipro-M РН-35

Детальна інформація про всі новинки доступна у відповідній категорії на нашому сайті, де Ви також можете зробити попереднє замовлення.