Назад в новини
3414

Локдаун закінчився, а життя триває: плани українців на 2021 рік

Тільки-но завершився локдаун і ми з 25 січня повернулися до звичайного ритму. Багато хто вже запланував, як проводитиме свій час. Для одних це чергова дата на календарі, для інших - нагода відкрити нову сторінку й нарешті наважитися зробити те, про що давно мріяли. Разом з Dnipro-M ми запитали в українців, що вони планують робити після карантину та які задуми хочуть втілити у життя.

Для Віти й Іллі наступні тижні почнуться з підготовки до садових робіт. “В цьому році ми вперше посіємо газон на дачі, тому шукаємо газонокосарку. Чекаю на весну, щоб посадити квітник з піонами та трояндами”, - каже Віта. “В нас вже є тример та лопата ТМ Foresta. Також мені сподобалась лінійка 20-вольтового акумуляторного інструменту від Dnipro-M, тому під час карантину, коли магазини були зачинені для відвідувачів, шуруповерт замовляв на сайті. Планую його випробувати”, - розповів Ілля.

Віта й Ілля

Віталій збирається придбати зарядний пристрій для автомобільного акумулятора. Навесні чоловік виходить на пенсію й планує втілити у життя своє давнє бажання - рушити на автомобілі у мандри, тому “зарядка” йому точно стане в нагоді. “На мапі України для мене ще багато білих плям. Люблю місця, пов'язані з історичними подіями. Разом з дружиною й онуком хочу відвідати фортецю у Хотині”, - ділиться планами покупець.

Покупець Віталій

Покупець Віталій

Покупець Dnipro-m

Ми запитали про мрії та задуми й тих, для кого робота з інструментами - це частина професії. 

“Під час локдауну кількість людей, які віддавали авто на ремонт, зменшилася, проте ми працювали у звичайному режимі. Механізми та вузли в машинах не розуміють, що таке карантин, вони можуть вийти з ладу у будь-який момент”, - каже керівник СТО “Motor HUB” Віталій Юдін. Він поділився з нами й своїми планами, які збирається втілювати найближчим часом. “Мої цілі не залежать від якихось локдаунів. Збираюся відкрити в Києві нову СТО, яка буде вдвічі більшою за ту, що маємо зараз. Точно знадобиться багато інструментів, адже виконуватимемо усі види ремонту, окрім кузовного”, - говорить бізнесмен. 

Керівник СТО “Motor HUB” Віталій Юдін

У Віталія є велика мрія, до якої він іде, - заснувати власне підприємство з виробництва авто. “Моя мрія масштабна й наповнена сенсом більше, аніж просто СТО. Хочу, аби в Україні було гідне автомобілебудування, щоб вітчизняні машини користувалися попитом не тільки на внутрішньому ринку, але й за межами держави”, - ділиться керівник “Motor HUB”.

Поговорили ми й з іншими працівниками сервісної майстерні. “Вже хочеться повернутися до звичного життя - збиратися у місті великою компанією. Скучив за ковзанкою. Нарешті піду кататися з друзями”, - ділиться автомеханік Максим.

Автомеханік Максим

Також він розповів, що час карантину для нього був насиченим, адже майстра спіткав справжній професійний челендж - складний ремонт двигуна у Citroën. “Довелося добре помізкувати, перечитати купу мануалів, поки не здогадався, як краще зробити. У мене із французькими авто завжди так, все в них влаштовано якось по-хитрому. Але я люблю лагодити двигуни, бо це дуже філігранна робота з увагою до дрібних деталей”, - зізнається Максим.

Автомеханік Роман

“До двох однакових авто може знадобитися абсолютно різний підхід, як і до людей. Бо у кожного автомобіля є своя душа, - підхоплює нашу розмову автомеханік Роман. - От, наприклад, якщо при машині сказати, що ви її збираєтеся продати, то вона одразу почне ламатися. Або знаєте, є такий “синдром автосервісу”. Авто барахлить і господар відвозить його на СТО. Проте майстер не знаходить ніякої поломки, все працює, як годинник. Водій виїжджає, але за 2-3 кілометри від майстерні телефонує нам: механізм знову дає збій”.

Автомеханік Роман

Роман розповів, що на карантині його також спіткав виклик - полагодити Peugeot з німецьким двигуном: “В автомобілі був дуже складний доступ до деяких деталей. Щоб дістатися до потрібного місця, розібрав півмашини!”

Точильний верстат

Майстер каже, що невдовзі хоче згадати своє байкерське минуле, знову купити мотоцикл і влаштувати з дружиною мотопробіг від Одеси до Львова. “Ми дуже легкі на підйом. Можемо прокинутись у суботу вдома, а обідати вже десь у Чернігові. Якщо дуже хочеш щось зробити, дай старт цьому зараз, не чекаючи понеділків. Сьогодні або ніколи!”

Маска зварника

Дійсно, годі вже відкладати, розпочніть нарешті власноруч втілювати свої мрії у життя! А надійний інструмент, потрібний для цього, завжди буде під рукою. До 31 січня у Dnipro-M діють 21% знижки, а весь неакційний товар можна придбати ще за старою ціною. Також діє обмін старого на нове. Можна принести у будь-який фірмовий магазин свій старий електро-, ручний інструмент та навіть побутову техніку будь-якого виробника і автоматично отримати знижку 21% на покупку нового неакційного інструменту, незалежно від його вартості. 

Dnipro-M