Назад в новини
7408

Ми Вас любимо, тому не втомлюємося радувати!

14 лютого - відмінний привід порадувати близьких і коханих.

Але ми знаємо, що іноді на вибір подарунка або милої вітальної листівки може просто не вистачати часу. Саме тому (а ще тому, що нам подобається робити Вам приємно), ми вирішили спростити цю задачу.

Поєднуємо приємне з корисним

З 13 по 15 лютого кожен, хто зробить покупку на сайті Dnipro-M, гарантовано отримає подарунок для близької людини.

  • За покупку на суму від 500 грн Ви отримаєте від нас яскраву валентинку, за допомогою якої можна привітати з Днем Закоханих особливу людину.
  • Придбавши на нашому сайті товар, вартістю від 500 до 1000 грн, Ви гарантовано отримаєте красиву свічку, яка прикрасить вечір і зробить ще приємнішою романтичну вечерю.
  • Цукерки - безпрограшний варіант для подарунка ласуну. Тому ми даруємо коробку з найсмачнішими солодощами за покупку від 1000 до 2000 грн.
  • Плюшевий ведмедик - класика для подарунка, яка ніколи не вийде з моди. З 13 по 15 лютого придбайте товар на суму від 2000 грн, і отримайте в подарунок до нього м'яку іграшку, якій зрадіє навіть найсерйозніша людина.

Важливо! Отримати подарунок можна тільки в тому разі, якщо замовлення оформлене з доставкою або самовивозом з нашого магазину за адресою м.Київ, вул. Новокостянтинівська 9а. При самовивозі з інших фірмових магазинів акція не дійсна.

Це ще не все!

Крім гарантованих подарунків, ми запускаємо ще один розіграш!

Кожен, хто придбає товар на будь-яку суму на нашому сайті з 12 по 14 лютого автоматично стає його учасником.
15 лютого в 16:00 на нашому Youtube-каналі у випадковому порядку ми оберемо трьох переможців, які отримають набір солодощів для себе і близької людини.

Нехай Ваше життя буде солодким!