Назад в новини
4372

Нові точки на карті: відкриття трьох салонів Dnipro-M

Ми продовжуємо відкривати нові салони майстерності у різних куточках України та об'єднувати майстрів-однодумців, які допомагають наблизити нашу перемогу та підтримують економіку країни. Цього разу запрошуємо на відкриття мешканців та гостей Борислава, Городка та Золочева (Львівська обл.). Підготували спеціальні пропозиції та знижки.

Коли і де?

З 30 червня до 2 липня запрошуємо відвідати нові салони за адресою:

Що на вас чекає

На відкритті нових салонів майстерності Dnipro-M ви зможете протестувати будь-який інструмент із наявності, поспілкуватися з однодумцями, отримати професійну консультацію, пригоститься кавою та придбати інструмент зі знижкою. На честь відкриття підготували спеціальні пропозиції для відвідувачів.

Знижки на покупки

Купуючи електроінструмент, гості заходу отримають знижку 20% на всі неакційні товари в чеку.

До того ж з чеком на суму від 500 грн ви станете учасником безпрограшної лотереї, в якій зможете виграти знижку на наступну покупку неакційного інструменту.

Покупці салону у м. Золочів із чеками на суму від 3000 грн зможуть взяти участь у розіграші інструментів. За кожні 3000 грн, витрачені на покупку, ви отримаєте 1 лотерейний білет, який дає право на розіграш призів. Більше білетів – більше шансів на перемогу! Серед призів:

  • шліфувальна машина кутова GS-98;
  • мережевий дриль-шуруповерт TD-30;
  • фен промисловий GН-200.

Розіграш відбудеться 02 липня о 18:00. Під час розіграшу присутність у салоні учасників з виграшними білетами – обов'язково!