Назад в новини
6309

Новинка Dnipro-M для догляду за авто: огляд полірувальної машини PM-182CSD

В процесі експлуатації кузов автомобіля піддається перепаду температур і різних зовнішніх факторів, які можуть порушити цілісність покриття та привести до втрати презентабельного зовнішнього вигляду. У зв'язку з цим, рекомендовано періодично проводити полірування автомобіля. Ця процедура допомагає усунути дрібні дефекти, подряпини, нерівності, додати поверхням первісного блиску, захистити від утворення корозії. Своєчасний і комплексний догляд дозволяє продовжити термін експлуатації автомобіля і заощадити на відновлювальних роботах.

Якісний результат екстер'єрного детейлінгу багато в чому залежить від правильно підібраних інструментів. Сьогодні ручне полірування актуальне тільки на на невеликих ділянках кузова, адже воно значно поступається використанню спеціального обладнання — полірувальних машин. Вони справляються з різними дефектами, рівномірно полірують і надають блиску, економлять сили та час.

Полірування автомобіля полірувальною машиною Dnipro-M PM-182CSD

Перед тим як вибрати полірувальну машину для авто, необхідно розібратися в їх особливостях і масштабах робіт, які потрібно виконувати. Машинки можуть відрізнятися за принципом роботи, типом живлення, швидкістю обертання диска, потужністю і різними додатковими функціями. Ці відмінності впливають на правильність обробки поверхні і якість результату. Найбільш поширені варіанти — кругові та ексцентрикові полірувальні машини. Конструктивно також виділяють прямі і кутові полірувальні машини.

Полірувальна машина Dnipro-M PM-182CSD

Нова полірувальна машинка для автомобіля від Dnipro-M має робочі обороти від 400 до 1700 об/хв, що дозволяє використовувати її на різних етапах полірування без шкоди для поверхні. Вона важить всього 2,7 кг і має прогумовану рукоятку для зручного хвата і контролю. У разі необхідності можна під'єднати D-образну рукоятку, яка йде в комплекті.

Полірувальна машина Dnipro-M PM-182CSD

Розглянемо докладніше основні особливості нової машинки для полірування автомобілів.

Інформативний дисплей

Інструмент оснащений дисплеєм, який відображає задані вами оберти та час роботи. Це дозволяє контролювати процес, стежити за правильністю вибору обертів для того чи іншого етапу полірування. Також на дисплеї відображається індикатор щіток, завдяки чому можна швидко виявити і усунути несправність.

Інформативний дисплей

Мережевий кабель

Прогумований мережевий кабель не схильний до зламу і несприйнятливий до холоду, не зашкодить поверхні автомобіля. Його довжини (5 м) вистачає, щоб дістати до різних частин автомобіля без використання подовжувача, який може плутатися під ногами і пошкодити поверхню кузова.

Двоступінчастий редуктор

Він знижує обороти до робочих механічним способом з підвищенням крутного моменту. Це дозволяє знизити навантаження на двигун і зробити його більш енергоефективним. Також такий редуктор дозволяє домогтися низьких оборотів для більш якісної обробки поверхонь.

Швидкий доступ до щіток

Завдяки простому доступу до щіток ви можете легко замінити їх. Немає необхідності зупиняти робочий процес і розбирати корпус.

Швидкий доступ до щіток в полировальной машині

Диск основа і полірувальний круг

Диск основа має м'яке ребро. У випадках, коли майстер буде використовувати інструмент під кутом, сила натиску буде рівномірно розподілятися, що дозволяє продовжити термін експлуатації диска і знизити ймовірність випадкових подряпин.

Стандартний круг для роботи діаметром 150 мм. Можна використовувати круги більшого діаметра і спеціальні насадки для полірування. Поролон має середню жорсткість, ефект пам'яті, не перегрівається і не розсипається. Розміри диска основи і поролону виключають ймовірність пошкодження лакофарбового покриття.

У лінійці витратних матеріалів для полірувальних машин Dnipro-M є круги різної жорсткості, необхідних для різних етапів полірування. Також можна підібрати диск-основу зі стандартною різьбою М14.