Назад в новини
3680

Новий рік ступає на поріг!

Новий рік - чудова пора! Це той час, коли хочеться вірити в краще, а все погане залишити далеко позаду. Також напередодні цього свята прийнято підбивати підсумки року, що минає. Саме тому ми хочемо висловити свою подяку всім своїм клієнтам за надану довіру протягом усіх цих років!

Ми вітаємо Вас з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай наступний, 2019, рік принесе Вам тільки світлих моментів в житті. Нехай Вас завжди супроводжує удача й успіх. Бажаємо, щоб у Новому році Вас завжди оточували тільки близькі люди, а в домівці завжди панував мир і достаток! А ми зі свого боку будемо продовжувати радувати якісним електроінструментом, різноманітними розіграшами, акціями і захоплюючими майстер-класами.

Що покласти під ялинку?

Якщо Ви не знаєте, що подарувати на Новий рік своєму чоловікові, синові, батькові, братові і навіть собі, то спеціально для Вас ми зробили підбірку чудових подарунків, які будуть радувати своєю якістю і практичністю:

  • Викрутка Дніпро-М з тріскачкою 28 в 1, S2 - справжня мрія будь-якого майстра;
  • Степлер будівельний Dnipro-M GT-614T + Рулетка Profit 5 м 19 мм - стане ідеальним подарунком другові або сусідові;
  • Маска зварювальника автозатемненням Dnipro-M WM-48 - нехай зварювальник сам вибере собі зварку, а ось за якісну маску він буде дуже вдячний;
  • Акумуляторний дриль-шуруповерт Dnipro-M CD-141 - універсальний подарунок, який стане в нагоді будь-якому господареві;
  • Пуско-зарядний пристрій Dnipro-M JS-40 - просто ідеальний варіант для власника авто.

Отримати будь-який з них завжди приємно! Порадуйте себе і своїх близьких, друзів і просто колег надійними і практичними подарунками.

Поспішаємо нагадати, що спеціально до Нового року ми випустили святковий відеоролик, наповнений атмосферою дива, добра і простих сімейних цінностей. Якщо Ви ще його не бачили, то поспішіть підняти собі настрій і пориньте в передноворічну атмосферу!

З прийдешнім Новим роком! З Різдвом!

Ваш Dnipro-M!