Назад в новини
10009

Огляд акумуляторних шуруповертів Dnipro-M лінійки 20V

Зміст:

  1. Переваги шуруповертів лінійки 20V
  2. Особливості моделей:
  3. Брендова лінійка акумуляторів
  4. Гарантія якості

Жоден ремонт або будівництво не проходять без використання спеціальних інструментів. Один з найнеобхідніших — шуруповерт. Ним можна закручувати або викручувати кріплення, свердлити отвори в деревині та навіть металі. Акумуляторні моделі шуруповертів не потребують прив'язки до електромережі, оскільки джерелом живлення в них служить акумуляторна батарея. Завдяки цій особливості такий інструмент забезпечує майстру мобільність для виконання широкого спектру робіт.

шуруповерти Dnipro-M

Пропонуємо вашій увазі огляд лінійки шуруповертів на 20 В. Всі вони підходять для закручування та відкручування різних кріплень, свердління отворів в дереві, металі та інших матеріалах.

Спільні переваги інструментів лінійки

Всі акумуляторні шуруповерти серії 20V мають ряд спільних переваг для використання в професійній діяльності:

  • можуть працювати від одного акумулятора 20 В на 2, 4 або 6 А*год;
  • мають одномуфтовый патрон з системою Lock, яка дозволяє фіксувати оснащення однією рукою;
  • прогумоване покриття перешкоджає вислизанню інструменту з рук під час роботи;
  • наявність функції реверсу, щоб закручувати та відкручувати саморізи;
  • дві швидкості: перша — для закручування саморізів (максимальний крутний момент), друга — для свердління отворів (максимальна кількість обертів);
  • вбудований в кнопку регулятор обертів для роботи з делікатними матеріалами, а також тріскачка, яка має велику кількість ступенів регулювання крутного моменту;
  • наявність підсвітки робочої зони для роботи в умовах недостатнього освітлення.

Особливості кожної моделі

Тепер поговоримо про особливості кожної окремої моделі, що роблять їх найбільш підходящими для конкретних завдань. Серед шуруповертів професійної лінійки Dnipro-M можна виділити моделі, які дуже схожі за своїми характеристиками, але трохи відрізняються функціоналом:

  • CD-218 і CD-218Q;
  • CD-200T та CD-200TH.

Окремо варто зазначити модель CD-200BC ULTRA, яка надає найбільші можливості в роботі за рахунок безколекторного двигуна, а також модель DSD-200A для серійного закручування і відкручування кріпильних елементів. 

CD-218 і CD-218Q

Моделі CD-218 і CD-218Q завдяки двошвидкісному редукторові забезпечують однакову продуктивність інструменту як в процесі закручування, так і відкручування. Вони мають крутний момент 24 Н*м і кількість обертів 400/1500 на хвилину, що дозволяє використовувати їх для роботи з усіма популярними розмірами саморізів. А регулятор ступеня крутного моменту дозволяє вибрати оптимальний варіант для роботи з різними кріпленнями і матеріалами. Мають гарантію 3 роки.

шуруповерт

CD-200Т і 200TH

CD-200Т і 200TH — шуруповерти, які працюють на новітньому двигуні RS-770. Гарантія на інструмент — 3 роки. Вони мають збільшений до 40 Н*м крутний момент і кількість обертів 400/1500 на хвилину. Моделі можуть просвердлювати отвори в дереві діаметром до 30 мм та металі — до 13 мм. У 200Т є 20 положень тріскачки, а в 200ТН — 18 положень.

Головна особливість CD-200TH — режим удару, який дозволяє цьому шуруповерту робити отвори в таких матеріалах, як цегла, газоблок, піноблок, шлакоблок, що значно розширює його функціонал.

CD-200Т

CD-200BC ULTRA

Найпотужніший шуруповерт в лінійці Dnipro-M. Його основна перевага — робота на безколекторному (безщітковому) двигуні. Такий тип двигуна не перегрівається, стійкий до перевантажень, має тривалий термін служби. Цей шуруповерт має збільшений до 60 Н*м крутний момент, кількість оборотів 500/1700 в хвилину, 16 положень тріскачки. Діаметр його металевого патрона збільшений до 13 мм. Він здатний створювати отвори в деревині (до 40 мм) і металі (до 13 мм).

CD-200BC ULTRA

DSD-200A

Шуруповерт DSD-200A має можливість працювати як в одиночному режимі, так і з насадкою для серійного закручування і відкручування шурупів. Також у моделі реалізована можливість точного регулювання глибини закручування саморіза. Максимальний крутний момент — 10 Н*м, кількість обертів 1500/5000 на хвилину. Тип патрону: 1/4 Hex. 

DSD-200A

Брендова лінійка акумуляторів

У нашому асортименті доступні акумулятори ємністю 2, 4 і 6 А*ч. Ви можете використовувати для роботи з шуруповертом будь-який з них. Також ми пропонуємо зарядні пристрої для акумуляторів — їх придбання дозволить вам мати при собі повний комплект всього необхідного для автономної роботи інструменту.

Наші батареї підходять також акумуляторним повітродувкам, болгаркам, шабельним пилам, гвинтовертам, перфораторам і реноваторам Dnipro-M.

Гарантія якості

На будь-який акумуляторний шуруповерт ми надаємо гарантію 3 роки. Протягом усього цього терміну ви можете отримати безкоштовне обслуговування та ремонт інструменту. Сервісні центри нашого бренда розташовані по всій Україні.

Вибирайте шуруповерт, який підійде саме вам!