Назад в новини
1434

Огляд найпотужнішої мотокоси в лінійці Dnipro-M

Бензиновий тример — потужний та автономний інструмент для догляду за газоном, садом, прибудинковою ділянкою та парковою зоною, втілення ландшафтних ідей у ​​життя. Він впорається там, де не зможе газонокосарка, а якщо це мотокоса-кущоріз, то також виконає складніші садові завдання. Нижче розглянемо, на що здатна наша найпотужніша мотокоса 50RX.

Огляд мотокоси-кущоріза 50RX

Можливості

Дана модель — ідеальний варіант для обробки великих ділянок, використання у фермерському, лісовому та комунальному господарстві. Мотокоса-кущоріз 50RX здатна скосити високу та густу траву, бур'яни, дикорослі кущі та зарості, спиляти молоді дерева. Впорається зі складними завданнями та високими навантаженнями.

Огляд мотокоси-кущоріза 50RX

Особливості

  • підвищені оберти до 9300 об/хв;
  • працює до 45 хвилин із повним баком (500 мл);
  • косить траву на ширину 45 см;
  • завдяки антивібраційній системі дає змогу без втоми виконувати великий обсяг робіт;
  • сумісна з ножами та котушками з ліскою;
  • кнопка блокування обертання шпинделя на нижньому редукторі дає змогу встановити котушку/диск без використання додаткових інструментів.
 

Комфортна робота

Ранцева система з м'якими накладками та зручною фіксацією робить використання мотокоси (особливо тривале) більш комфортним. До того ж її можна зафіксувати в одному з 12-ти спеціальних отворів на корпусі та збалансувати інструмент під свої потреби.

Огляд мотокоси-кущоріза 50RX

Рукоятка велосипедного типу має гумові вставки, швидко регулюється/встановлюється без використання додаткових інструментів.

Ще одна особливість — плавний запуск двигуна та наявність автоматичного скидання заслінки.

Комплектація

У комплекті все необхідне для початку роботи: набір інструментів для складання мотокоси, ємність для паливної суміші, котушка, ніж, ранцевий ремінь, металевий і пластиковий захисні кожухи.

Огляд мотокоси-кущоріза 50RX

Краш-тест

Побачити бензокосу 50RX у дії можна на нашому відео з тестуванням різних ножів: комплектного, 44T та 20Т. З якими завданнями впоралася найпотужніша мотокоса-кущоріз Dnipro-M: