Назад в новини
11575

Відкриття фірмових магазинів Dnipro-M у шести містах

Надійний інструмент з кожним тижнем стає все ближче до своїх користувачів. Цього разу урочисте відкриття наших фірмових магазинів відбудеться з 8 по 10 жовтня одразу в шести містах: Кременчук, Одеса, Житомир, Київ, Дубно та Самбір. З такої нагоди на Вас чекає яскрава програма з розіграшами призів, конкурсами та іншими активностями!

Розіграші призів

З 8 по 10 жовтня ми розіграємо безліч приємних і цінних призів серед покупців з чеками на суму від 500 грн. Призи змінюються щодня:

  • 8 жовтня: витратний матеріал або брендована кружка, рулетка Dnipro-M, мережевий дриль-шуруповерт Dnipro-M TD-60;
  • 9 жовтня: витратний матеріал або брендована кружка, степлер будівельний Dnipro-M BS-614/3М 6-14 мм + скоби гартовані, оцинковані Dnipro-M 14 мм, шліфувальна машина кутова Dnipro-M GS-98;
  • 10 жовтня: рівень будівельний Dnipro-M Profit 800 мм з магнітом, степлер будівельний Dnipro-M BS-614/3М 6-14 мм + скоби гартовані, оцинковані Dnipro-M 14 мм, акумуляторний дриль-шуруповерт Dnipro-M CD-120H.

Якщо Ви не виграли головний приз, то берете участь всі 3 дні.

Всі розіграші почнуться рівно о 15:00. Присутність учасників обов'язкова!

УВАГА! Розіграші в містах Дубно та Самбір розпочнуться о 16:00.

Будьте в курсі подій! Підписуйтесь на наші спільноти.    Viber Dnipro-M      Telegram Dnipro-M

Міняємо старий на новий

У дні відкриття в зазначених магазинах діятиме послуга обміну електроінструменту. За її умовами Ви можете принести нам свій старий і навіть неробочий електроінструмент будь-якого виробника і отримати знижку 15% на покупку будь-якого нового від нашого Бренда.

Приємні сюрпризи

Усім нашим новим покупцям ми даруємо 50 бонусних гривень за заповнення анкети. Ви зможете розплатитися бонусами вже за наступної покупки в наших магазинах.

Також ми даруємо приємні подарунки в обмін на листівку.

Переконайтеся в якості

Для всіх бажаючих буде проведена презентація нашої нової лінійки акумуляторного інструменту. Крім того, Ви можете власними руками спробувати наш інструмент у роботі і особисто переконатися в його якості.

Для Вас доступні такі зони тестування:

  • ручний інструмент;
  • інструменти для деревообробки;
  • інструменти для металообробки.

Ми чекаємо Вас 8-10 жовтня на відкритті наших магазинів за адресами: