Назад в новини
14581

Урочисте відкриття нових магазинів Dnipro-M одразу в п’яти містах

Одразу п’ять наших фірмових магазинів скоро приймуть своїх перших відвідувачів. Йдеться про урочисте відкриття, яке відбудеться з 17 по 19 вересня в містах Київ, Стрий, Кривий Ріг, Бердянськ і Подільськ. На Вас чекає не тільки великий асортимент надійного електроінструменту та обладнання, а й розіграші призів у дні відкриття, приємні бонуси і можливість самостійно попрацювати інструментом.

Розіграші призів

Серед усіх відвідувачів, які в дні відкриття зроблять покупку на суму від 500 грн. одним чеком, ми розіграємо цінні призи. Добірка призів змінюється кожен день:

  • 17 вересня: брендована кружка, рулетка Dnipro-M, дриль-шуруповерт мережевий Dnipro-M TD-60;
  • 18 вересня: брендована кружка, степлер будівельний Dnipro-M BS-614/3М 6-14 мм + скоби гартовані, оцинковані Dnipro-M 14 мм шліфмашина кутова Dnipro-M GS-98;
  • 19 вересня: рівень будівельний Dnipro-M Profit 800 мм з магнітом, степлер будівельний Dnipro-M BS-614/3М 6-14 мм + скоби гартовані, оцинковані Dnipro-M 14 мм, акумуляторний дриль-шуруповерт Dnipro-M CD-120HQ.

Всі розіграші почнуться рівно о 15:00. Присутність учасників обов'язкова!

Якщо Ви не виграли головний приз, то берете участь у розіграші щодня.

Крім того, новим покупцям ми даруємо 50 бонусних гривень за заповнення анкети. Витрачати бонуси Ви зможете вже за наступної покупки в наших магазинах.

Будьте в курсі подій! Підписуйтесь на наші спільноти.    Viber Dnipro-M      Telegram Dnipro-M

Інструмент зі знижкою

У дні відкриття, 17-19 вересня, буде діяти популярна послуга обміну інструменту. За її умовами Ви можете принести свій старий і навіть неробочий електроінструмент і отримати знижку 15% на покупку нового від нашого Бренда.

Доступна якість

Для всіх бажаючих буде проведена презентація нашого інструменту з демонстрацією його робочих можливостей. Також будуть встановлені спеціальні зони тестування, де Ви зможете попрацювати інструментом і особисто переконатися в його якості.

Доступні зони:

  • ручний інструмент;
  • деревообробка;
  • металообробка.

Ми чекаємо Вас 17-19 вересня на відкритті магазинів за адресами: