Назад в новини
2962

Час їхати в Чернівці!

На цих вихідних, 7–8 липня відбудеться наймасштабніший ярмарок західної України! А саме, в місті Чернівці 2 дні проходитиме «Петрівський ярмарок».

Чому варто відвідати ярмарок?

Даний захід - це традиційне свято, на якому будуть представлені товари народного споживання, продукція місцевих та вітчизняних товаровиробників, будівельної галузі, меблі, вироби майстрів народних ремесел, розважальні та культурні заходи.

Урочисте відкриття і театралізоване дійство біля арки парку ім. Шевченка зачарують своїм західноукраїнським колоритом і, власне, розпочнуть весь фестиваль. А також фотозони, мистецькі заходи, благодійні та оздоровчі акції вже готові до Ваших гостин.

І, звичайно, продажі, на яких можна поторгуватися, ярмарок, як-не-як.

Безліч квестів та активностей від Dnipro-M

Dnipro-M запрошує кожного відвідати нашу зону і поярмаркувати разом із нами. Адже до фестивалю ми підготували багато цікавого:

  • презентацію новинок та хітів продаж продукції Dnipro-M;
  • тестування ручного інструменту та шуруповертів Dnipro-M;
  • фірмові подарунки за активність;
  • сувеніри, зроблені власноруч на пам’ять;
  • малювання на дерев’яних іграшках для дітей.

Всі інтерактиви Ви можете відвідати вже на цих вихідних, протягом всього ярмаркового дня. До того ж спеціалісти проконсультують і дадуть відповідь на всі Ваші питання щодо продукції Dnipro-M.

Справжнє свято місцевого масштабу

Фестиваль буде проходити на величезній території: центральна площа, вул. Головна, парк ім. Шевченка, Ратуша, вул. Кобилянської, вул. Садова, вул. Братів Руснаків. Можна тільки уявити масштабність заходу. Це варто побачити особисто, тим паче Чернівці — дуже гостинне й колоритне місто.

Рушаймо вивчати Україну разом, Dnipro-M чекає Вас у Чернівцях 7–8 липня.