Назад в новини
6915

Подарунки для столяра на Новий рік

Робота столяра пов'язана з використанням різного ручного та електроінструменту, тому новенький інструмент в арсеналі завжди знадобиться і точно запам'ятається.

Циркулярна пила CS-185M + стрічкова шліфувальна машина BS-100S + пиляльний диск 185 мм + стрічка шліфувальна (3 шт.)

Комплект, який точно порадує професійного майстра. На додаток до інструментів надано необхідний витратний матеріал, який завжди стане в пригоді у роботі.

Подарунковий набір для столяра

Електрорубанок PL-113

Оптимальний варіант для повсякденної роботи. Рубанок PL-113 підійде як для професійної столярної справи, так і для використання в домашній майстерні. Також підійде для виробництва дерев'яних виробів.

Подарунок для столяра

Лобзик електричний JS-65LX

Даний інструмент стане в пригоді майстру для широкого спектру завдань. Він багатофункціональний та універсальний для використання з різними матеріалами та типом робіт.

Подарунок на Новий рік 2024

Степлер електричний EN-25

Компактний та мобільний степлер – оптимальний варіант для тих, хто працює зі складанням конструкцій з дерева, обшивкою дерев'яних конструкцій листовими матеріалами.

Подарунок для столяра на Новий рік

Фрезер ЕR-160S

Ще один професійний інструмент, який стане в пригоді в майстерні. У комплекті із фрезером все необхідне для початку роботи.

Інструмент для столяра на Новий рік

Більше варіантів для подарунка шукайте на сторінці акцій. На багато інструментів до 31 грудня діють святкові знижки до -40%.

Незалежно від того, який подарунок ви виберете, важливо, щоб він був зроблений від душі. Майстер точно оцінить вашу увагу і користуватиметься подарунком.