Назад в новини
2844

Зустрічай Полтава! Dnipro-M на виставці «Агропром-2019»

Ми не тільки радуємо Вас надійною продукцією і цікавими промо, але і є регулярними учасниками різних форумів, заходів та виставок. Так і цього разу ми запрошуємо разом з нами відвідати одну з найбільших міжрегіональних спеціалізованих виставок - «Агропром-2019». Дана подія відбудеться 12-13 листопада в м. Полтава. При цьому вхід на виставку абсолютно безкоштовний.

Будьте в курсі подій! Підписуйтесь на наші спільноти.    Viber Dnipro-M      Telegram Dnipro-M

Наші активності

Для всіх відвідувачів виставки ми підготували власний стенд з цікавими активностями. На Вас чекає не тільки окрема зона з можливістю протестувати наш інструмент своїми руками, але і безліч цінних і приємних подарунків.

Крім того, кожен учасник може отримати спеціальний флаєр з бонусами. Пред'явіть його в будь-якому нашому фірмовому магазині і за умови покупки від 500 грн Ви автоматично візьмете участь у розіграші шуруповерта.

Розіграш відбудеться 13 листопада о 18:00. Ваша присутність при цьому обов'язкова.

Жителі і гості Полтави можуть скористатися нашим флаєром відразу. Адже наш найближчий фірмовий магазин знаходиться всього в парі сотень метрів від місця проведення виставки.

Ми чекаємо на Вас 12-13 листопада за адресою: м. Полтава, майдан Незалежності, 5, Виставковий центр «ТІС».

Якщо Ви бажаєте познайомитися з нашою продукцією прямо зараз, заходьте на сторінки категорій товару. Там Ви знайдете детальну інформацію про обладнання і навіть зможете одразу його замовити.