Назад в новини
3460

Святкуємо день народження Фірмового магазину в Чернівцях

Начебто не так давно відкрився Фірмовий магазин у Чернівцях, а насправді вже пройшов цілий рік. Це був рік вигідних покупок, якісного інструменту та найкращого сервісу. Дякуємо всім вам, хто заходив протягом року до нашого магазину.

Тепер ми запрошуємо Вас на День народження! 21 липня виконується рівно рік із моменту відкриття магазину! Приходьте на святкування на 9:00 і пориньте в атмосферу знижок та драйву. Адже Вас очікують:

  • Холодний квас кожному;
  • Подарунки всім, хто придбає електроінструмент;
  • Акційні пропозиції з вигодою у 25 %;
  • Обмін старого інструменту на новий зі знижкою 15%.

І головний приз — мережевий шуруповерт МДШ-600, буде розіграний серед гостей свята, які зробили будь-яку покупку. Тому кожен має шанс виграти наднадійного помічника на роки.

Прийдіть, запитайте, почуйте, протестуйте

Якщо Ви давно наважуєтесь дізнатися більше про Dnipro-M, то вже настав час. Прийшовши на свято, Ви отримаєте кваліфіковану консультацію, відповіді на всі питання щодо бренду, інструменту й загалом продукції. «Чому інструмент Dnipro-M краще продукції, якою заповнений ринок України?», «В чому різниця дорогого й дешевого інструменту?» — на ці і всі інші питання Ви почуєте відповідь. І ми зі свого боку горді, що повністю відкриті до Вас, і Ваших побажань.

Традиційно ми даємо можливість протестувати інструмент і в роботі переконатись в його якості та зручності. Цього разу також буде тестування витратного інструменту, який стає все популярнішим серед українців.

День народження Фірмового магазину

Де: м. Чернівці, просп. Незалежності, 127

Коли: 21 липня, з 9:00 по 14:00

Хто: команда професіоналів Dnipro-M

До зустрічі на дні народженні магазину!