Назад в новини
3360

Святкуємо традиційну осінню подію разом з Dnipro-M

Будемо раді бачити Вас на нашій виставковій зоні на арт-заводі «МЕХАНІКА» 7 жовтня, на щорічному осінньому святкуванні OKTOBERFEST!
Традиційний фестиваль пива, музики, розваг, і багатьох інших цікавинок.

Наша команда Dnipro-M старанно приготувала стенд на якому будуть раді бачити Вас, допомогти порадою, поспілкуватися, і розповісти щось новеньке. Для того, щоб Ви могли винести для себе розваги з користю! На стенді будуть присутні наші фахівці Dnipro-M, які зможуть Вам розповісти і наочно показати всі тонкощі інструменту.

Активні відвідувачі стенду Dnipro-M підуть з подарунками.

У програму включені:

  • конкурси з призами;
  • розіграші інструменту серед відвідувачів;
  • тестові зони.

Покажемо і, якщо побажаєте, дамо можливість самостійно змайструвати собі блокнот в дерев'яній обкладинці. І як же без символіки OKTOBERFEST-а, ми про неї не забули! Ви зможете спостерігати за майстер-класом з виготовлення пивних ящиків і відкривачок, а бажаючі спробувати самі - отримають інструмент, матеріали і допомогу наших фахівців, Звичайно ж плоди своєї праці ви зможете забрати собі!

В рамках дводенного фестивалю організаторами передбачено безліч розваг:

  • шоу-програма - танці, аніматори, жива музика;
  • ярмарок - сувеніри, прикраси, ручні вироби тощо;
  • і звичайно ж, величезна кількість різних сортів хмільного напою, фуд-корт на якому Ви зможете його спробувати з традиційними стравами національних кухонь.

Чекаємо Вас 7 жовтня на стенді «Dnipro-M».