Назад в новини
5395

Grand comeback: ручний інструмент Ultra повертається в продаж

Ви чекали цього. Ви чекали цього занадто довго. І ось, ми поспішаємо повідомити про гучне повернення в продаж ручного інструменту серії Ultra виробництва Dnipro-M. За період тривалої відсутності в наявності даної категорії товарів чимала кількість відвідувачів наших фірмових магазинів проявляла свою зацікавленість в наших пасатижах, бокорізах, ключах і інших інструментах лінійки Ultra.

Переваги інструментів Ultra

Немає нічого дивного в такому високому рівні популярності серії Ultra. Адже це лінійка преміум-класу, створена відповідно до європейських стандартів якості, зберігаючи доступну українську ціну. Не маючи аналогів в Україні, кожен наш ручний інструмент виконаний з високоякісної кованої гартованої сталі. Кожен такий інструмент має антикорозійне покриття. При цьому якість нашої продукції підтверджується не тільки захопленими відгуками, але й офіційною гарантією 5 років.

Крім якості використовуваних матеріалів, брендовані інструменти лінійки Ultra мають зміщений шарнір, що забезпечує максимальну силу стискання. Така можливість відкриває нові можливості при роботі з інструментом. Наприклад, Ви зможете з легкістю перекусити металевий трос товщиною в 3 мм.

Найкраще для Вас

Асортимент довгоочікуваної продукції лінійки Ultra включає в себе: ключ розвідний, бокорізи, довгогубці та багато іншого. Завдяки великому вибору продукції кожен знайде інструмент під конкретну задачу.

Наш Бренд завжди прагне покращувати і вдосконалювати свою продукцію, що дозволяє створювати тільки якісний і надійний товар. Не втрачайте можливості обзавестися інструментом преміум-сегмента за доступною ціною.

Придбати товар, який Вас зацікавив, можна як в наших фірмових магазинах, так і в магазинах наших партнерів. Знайти найближчий до Вас магазин можна на нашому сайті або за посиланням.

Гарних Вам покупок!