Назад в новини
4028

Що подарувати коханим на День святого Валентина

Останній рік показав наскільки ми вміємо допомагати, підтримувати, піклуватися, приділяти увагу не лише найближчим, а й зовсім незнайомим людям. А ще він показав як важливо проявляти почуття і говорити про кохання. День святого Валентина — чергова нагода проявляти увагу та турботу про тих, хто дорогий, зробити приємний подарунок. Ми впевнені, що отримувати практичні подарунки вдвічі приємніше, тому зробили добірку інструментів з нашого асортименту, які стануть в пригоді не тільки професійним фахівцям, а й домашнім майстрам для побутових цілей.

Ідеї для подарунків до Дня закоханих

У нашому асортименті великий вибір інструментів та аксесуарів для різних майстрів, дачників та автомобілістів, для хобі та побутових завдань — можна підібрати ідеальний практичний подарунок.

Набір інструментів ULTRA (112 шт.)

112 одиниць інструментів у місткому кейсі — все необхідне для виконання більшості завдань в автомайстерні завжди під рукою. Практичний варіант для подарунка, який стане в пригоді як у гаражі, так і на СТО.

Набір інструментів ULTRA (112 шт.)

Вартість набору зі знижкою 3 960 грн (4 749 грн).

Акумуляторний дриль-шуруповерт CD-12CX Compact

Інструмент знадобиться для безлічі побутових та ремонтних завдань: складання меблів, монтажу гіпсокартону, свердління металу, профілю, дерева перовим свердлом, дерева невеликим гвинтовим свердлом.

Ця модель має ряд переваг. По-перше, вона працює від акумуляторної батареї, що особливо актуально за умов постійних перебоїв з електроенергією. По-друге, є найбільш компактною моделлю в лінійці, і по-третє, вона комплектується двома акумуляторними батареями ВР-122 2А і зарядним пристроєм FC-122. До того ж набір розміщений у місткий кейс для транспортування та зберігання.

Акумуляторний дриль-шуруповерт CD-12CX Compact

Вартість набору зі знижкою 2 970 грн (3 999 грн).

Акумуляторна викрутка CSD-36X

Такий подарунок точно знадобиться в побуті. За допомогою акумуляторної викрутки можна легко загвинчувати і відгвинчувати різні кріпильні вироби з різьбленням: гвинти, шурупи, саморізи. Вона стане незамінним помічником при заміні розеток та вимикачів, ремонті електроніки, збиранні меблів тощо. Викрутка легка, компактна, має вбудоване спрямоване підсвічування робочої зони, що особливо актуально в умовах недостатнього освітлення та роботи у важкодоступних місцях.

У наборі з викруткою йде зарядний кабель Type-C, 7 ударних торсійних біт для популярних типів кріплень, чохол для зберігання та транспортування.

Акумуляторна викрутка CSD-36X

Вартість набору зі знижкою 1 299 грн (1 575 грн).

Шліфмашина кутова Dnipro-M GS-98 + Кейс універсальний для УШМ BP-12G

Ще один гарний варіант, який стане в пригоді для домашнього використання: ремонту, роботи на дачі та в гаражі. Інструмент легко справляється з різкою арматури до 14 мм, листового металу до 3 мм, плитки, каменю, кераміки, цегли, піно- та газоблоків, шліфуванням металу щіткою або торцевим пелюстковим кругом будь-якої зернистості. Він комплектується містким кейсом для зберігання та транспортування.

Шліфмашина кутова Dnipro-M GS-98 + Кейс універсальний для УШМ BP-12G

Вартість набору зі знижкою 1 587 грн (2 229 грн).

Акція "1+1" — два подарунки за ціною одного

На певні інструменти та аксесуари діє акція "1+1" — два товари за ціною одного. Це чудовий варіант одночасно зробити подарунок для кількох близьких людей або потішити себе.

Мережевий реноватор MF-42SE

MF-42SE — це багатофункціональний інструмент, який можна використовувати для роботи з різними видами матеріалів: дерево, метал, кераміка, пластик, бетон тощо. Все, що необхідно — вибрати відповідну насадку, і можна починати роботу.

Мережевий реноватор MF-42SE

Ціна за 2 реноватори — 3 900 грн.

Стрічкова шліфувальна машина BS-94S

Незамінний інструмент для чорнового та чистового шліфування дерев’яних, пластикових та металевих поверхонь, видалення старої фарби та корозії.

Стрічкова шліфувальна машина BS-94S

Ціна за 2 стрічкові шліфувальні машини — 3 648 грн.

Міксер будівельний BM-142S

Подарунок, який точно порадує будівельників та професійних майстрів. Міксер дозволяє перемішувати будь-які типи будівельних сумішей: від фарби і грунтовки до сухої стяжки або цементних розчинів з щебенем.

Міксер будівельний BM-142S

Ціна за 2 будівельні міксери — 4 458 грн.

Перфоратор прямий RH-100

Ще один універсальний інструмент, який знадобиться як професійним, так і домашнім майстрам. Він має три режими роботи (буріння, свердління, довбання) і може виконувати широкий спектр задач. В комплекті кейс для зберігання та транспортування, чохол для приладдя.

Перфоратор прямий RH-100

Ціна за 2 прямі перфоратори — 3 900 грн.

Маска зварювальника з автозатемненням WM-46

Такий подарунок точно порадує майстрів, які працюють із зварюванням. Маска універсальна для роботи з будь-яким типом зварювальних апаратів: MMA, MIG, MAG/CO2, TIG. Забезпечує комфортну роботу без відчуття втоми протягом 4-5 годин на день.

Маска зварювальника з автозатемненням WM-46

Ціна за 2 маски зварювальника — 1 032 грн.

Поспішайте, акційні пропозиції дійсні до 19 лютого, а кількість товарів — обмежена.