Назад в новини
6817

Нудьгувати буде ніколи: яскраве промо Dnipro-M у Києві

З 23 по 25 липня одразу в двох наших фірмових магазинах у Києві пройде яскрава подія для всіх поціновувачів надійного електроінструменту — наше брендове промо. Ви зможете не тільки своїми руками протестувати наш інструмент, але і стати власником цінних призів за підсумками розіграшу. Крім того, на промо діятиме популярна послуга обміну інструменту.

Тепер про все докладніше!

Коли і де?

Промо відбудеться 23-25 липня в Києві за адресами:

Розіграш цінних призів

Серед усіх покупців з чеками на суму від 500 грн. ми розіграємо велику кількість приємних і корисних подарунків. Щодня — новий розіграш:

  • 23 липня: викрутка Dnipro-M хрестова (фосфат. наконечник РН2 6х150, S2), рулетка Dnipro-M Profit 5 м*19 мм, рівень будівельний Dnipro-M Profit 600 мм з магнітом;
  • 24 липня: степлер будівельний Dnipro-M BS-414М 4-14 мм, рулетка Dnipro-M Profit 5 м*19 мм, рівень будівельний Dnipro-M Profit 600 мм з магнітом, дриль ударний Dnipro-M HD-120;
  • 25 липня: степлер будівельний Dnipro-M BS-414М 4-14 мм, рулетка Dnipro-M Profit 5 м*19 мм, рівень будівельний Dnipro-M Profit 600 мм з магнітом, шліфувальна машина вібраційна Dnipro-M PS-30S.

Початок розіграшів відбудеться о 14:30. Присутність учасників обов'язкова!

Будьте в курсі подій! Підписуйтесь на наші спільноти.    Viber Dnipro-M      Telegram Dnipro-M

Сюрпризи для всіх

Ми даруємо 50 бонусних гривень за заповнення анкети покупця! Ви зможете розрахуватися бонусами вже за наступної покупки в наших магазинах.

У дні проведення промо на Вас чекає спеціальна тестова зона, де кожен відвідувач зможе спробувати наш інструмент у роботі і особисто переконатися в його якості:

  • робота з деревом;
  • робота з металом;
  • тестування зварювальних апаратів.

На промо діятиме популярна послуга Trade-In, за умовами якої Ви зможете обміняти свій старий і навіть неробочий інструмент будь-якого виробника на новенький від нашого Бренда зі знижкою 15%.

Також нагадуємо, що вже зараз у нас діють знижки до -30% на велику кількість популярних позицій товарів!

Не пропустіть справжнє свято надійного електроінструменту! Приєднуйтесь до нас і зарядіться хорошим настроєм на всі вихідні!