Назад в новини
12998

Новий рік 2024: вибір подарунка для будівельника

Вибір подарунка на Новий рік є не найлегшим, але все ж таки цікавим завданням. Головною проблемою тут може стати нестача оригінальних ідей. Якщо ви шукаєте презент чоловікові, а тим більше будівельнику, вибирайте практичні речі, які можна застосувати в господарстві або роботі. Не зайвим буде заздалегідь дізнатися, чи не потрібний йому інструмент або аксесуар.

Топ-інструментів для будівельника

Інструмент — завжди актуальний подарунок для будівельника. Це можуть бути як спеціалізовані інструменти та техніка, наприклад, для роботи з металом, деревом чи бетоном, так і універсальні для різних завдань.

Набір “Подарунок для майстра. Клуб майстерності”

З інструментами з цього набору майстер може виконати широкий спектр побутових та професійних завдань: від складання меблів до ремонту та монтажних робіт. У комплекті необхідні АКБ і зарядний пристрій, сумісні з іншими інструментами нашої 20-вольтової лінійки DM20.

До речі, інструментів з цього набору достатньо, щоб вступити до Клубу майстерності Dnipro-M, який надає додаткові переваги учасникам.

Подарунковий набір для будівельника на новий рік 2024

Акційна ціна на набор 9 795 грн (12 876 грн).

Набір “Подарунок для майстра. Базовий”

Ручний інструмент ніколи не буде зайвим як на роботі, так і в побуті. Тим більше, якщо це слюсарний молоток Ultra, викрутка реверсивна з тріскачкою S2, рулетка Multi Fix 3 м, набір ключів шестигранних TORX та ізоляційна стрічка 10 м.

Подарунковий набір інструментів на новий рік 2024

Акційна ціна на набор 660 грн (921 грн).

Набір “Подарунок для майстра. Розширений”

Ще один варіант універсального набору ручних інструментів. Молоток столярний Ultra, ніж трапеція КF-61, набір викруток з насадками S2 44 шт, ключ розвідний ULTRA, лезо трапеція ULTRA SK2 знадобляться на роботі та в побуті.

Подарунковий набір інструментів на новий рік 2024

Акційна ціна на набір 1 680 грн (2 376 грн).

Лазерний рівень ML-512 GSX

Цей інструмент стане в пригоді для виконання різноманітних професійних завдань: від монтажних робіт до поклейки шпалер.

Подарунок для будівельника на новий рік 2024

Більше тематичних та акційних товарів, які можна придбати для будівельника, на сторінці акцій до Нового року.