Назад в новини
5744

Виберіть свій: різноманітність садових секаторів Dnipro-M

При роботі в саду або квітнику одним з головних помічників людини є садовий секатор. Ним активно користуються садівники, фермери, флористи і виноградарі. За допомогою такого інструменту можна виконати обрізку невеликих гілок, стебел, паростків, надати необхідну форму кущам, зрізати квіти для букета.

Садові секатори, як правило, мають невеликі розміри, що дозволяє працювати ними однією рукою. Зовні вони нагадують звичайні ножиці і мають схожий принцип дії. Проте, на відміну від ножиць, садові секатори здатні впоратися навіть з товстими гілками.

Оскільки основним призначенням секатора є обрізка гілок і чагарників, то всі вони мають один принцип дії. Секатори, як правило, відрізняються тільки матеріалом виготовлення ріжучих ножів, рукоятками, фіксаторами і механізмом, який повертає ріжучі ножі в початкове положення.

Наш асортимент містить у собі одразу чотири моделі садових секаторів, які дозволяють виконати широкий спектр робіт в саду. Познайомимося з ними ближче.

Dnipro-M V-8 170 мм

Найкомпактнішим представником лінійки наших секаторів є V-8 170 мм. Він призначений для точного різу квітів, лози та молодих пагонів невеликої товщини. Інструмент можна використовувати як для обрізки невеликих домашніх букетів, так і при інтенсивних садових роботах.

Секатор Dnipro-M V-8 170 мм використовується для формування крон дерев і надання кущам потрібної форми, а також для проріджування та видалення дрібноплідних і підмерзлих гілок.

Інструмент має пластиковий замок-фіксатор, який захищає його від довільного розтискання ріжучих лез. Ручка виготовлена з м'якої гуми TPR, завдяки чому секатор зручно утримувати в руці.

Садовий секатор Dnipro-M V-8

Dnipro-M S-20D 205 мм

Особливістю цього секатора є храповий механізм, завдяки якому навантаження на руку знижується в процесі виконання обрізки. Дана особливість робить інструмент відповідним для тривалих робіт і дозволяє зручно працювати з деревиною великих розмірів.

Секатор S-20D 205 мм використовується для точного і акуратного різу стебел рослин і гілок дерев. Ріжуча частина виготовлена з японської сталі марки SK5.

Ріжучі ножі повертаються в початкове положення тільки після їхнього повного зведення з опорою. Крім того, інструмент не схильний до іржавіння завдяки тефлоновому покриттю.

У плані ергономічних рішень тут також все продумано. Надійний замок-фіксатор перешкоджає випадковому розкриттю ріжучих ножів, забезпечуючи необхідну безпеку і зручність транспортування. Завдяки прогумованій ручці секатор зручно тримати в руці.

Садовий секатор Dnipro-M S-20D

Dnipro-M Ultra 18R 200 мм

Цей секатор підходить для масштабної роботи у великих садівничих підприємствах. За його допомогою можна обрізати гілки дерев, кущів та квітів. Його конструкція заточена спеціально під роботу з живими рослинами. Це пояснюється тим, що ріжучий ніж зачіпає тільки ту частину гілки, яка обрізається.

Інструмент не схильний до налипання смол і утворення корозії за рахунок використання тефлонового покриття. Довжина становить 200 мм, а максимальний діаметр різу — 18 мм.

Секатор є універсальним інструментом. Ним можна формувати крони дерев і надавати форму кущам, а також проріджувати чагарники, видаляти малоплідні та підмерзлі гілки і т.д.

Інструмент оснащений замком складеного стану, який знаходиться біля основи робочого леза. Завдяки цьому зняття блокування відбувається автоматично при стисканні ручок.

Садовий секатор Dnipro-M Ultra 18R

Dnipro-M Ultra 18D 200 мм

Має схожу будову і характеристики з попередньою моделлю, але більше підходить для обрізки сухих гілок, стебел, гілок дерев і кущів. Конструкція секатора Dnipro-M Ultra 18D 200 мм має ковадло, яка полегшує обрізку, що робить його чудовим варіантом для роботи з сухими і замерзлими гілками.

Ріжучі ножі виготовлені з міцної японської сталі марки SK5. Тефлонове покриття ріжучого елемента захищає інструмент від налипання смоли з рослин і проявів корозії.

Завдяки прогумованому покриттю ручки інструмент не вислизне з руки в процесі обрізки.

Садовий секатор Dnipro-M Ultra 18D

Детальну інформацію про кожну конкретну модель Ви можете знайти прямо на сайті в розділі «Садова техніка та інструменти» або у консультантів наших салонів майстерності по всій Україні.