Назад в новини
71461

Клуб майстерності Dnipro-M: що це та як вступити

Клуб майстерності Dnipro-M — це велика спільнота майстрів, які користуються нашими електроінструментами. Новий проєкт об'єднав понад 30 000 однодумців з усіх куточків країни, адже участь у клубі передбачає чимало переваг. Першими їх оцінили користувачі акумуляторної техніки з лінійки DM20 — учасники заощаджують на обслуговуванні інструментів, отримують персональні пропозиції та надшвидкий ремонт.

Переваги для учасників клубу

Окрім того, що учасники отримують персональні пропозиції та спеціальні знижки на покупку нового обладнання, вони мають переваги у використанні придбаної акумуляторної техніки.

Подовжена гарантія на акумуляторні батареї

Стандартна гарантія на АКБ Dnipro-M — 1 рік. Проте як учасник клубу ви отримуєте 2 роки гарантії, якщо купуєте нову батарею. А якщо вже маєте наші акумуляторні батареї, на які ще діє гарантія, то вам автоматично нараховується +1 гарантійний рік.

Подовжена гарантія на акумуляторні батареї

Безкоштовні діагностика та балансування батарей 20 В

Якщо акумуляторна батарея почала розряджатися швидше, можна безкоштовно продіагностувати її в наших сервісних центрах. Майстер огляне акумулятор та, за потреби, зробить балансування.

Безкоштовні діагностика та балансування батарей

Швидкий ремонт батареї

Стандартний термін ремонту в майстерні при салоні — 3 повних робочих дні, для учасників клубу ремонт батареї буде швидшим — протягом 30 хвилин (за наявності необхідних запчастин). 

Швидкий ремонт батареї

Щомісячні персональні пропозиції

У месенджерах ми інформуватимемо про додаткові пропозиції для учасників клубу.

Як стати учасником Клубу майстерності Dnipro-M

До клубу автоматично потрапляють всі майстри, які мають у своєму арсеналі від 3 акумуляторних інструментів та 2 батарей 20V з лінійки Dnipro-M, за умов, що:

  • інструменти були придбані в офіційних салонах майстерності або на сайті Dnipro-M;
  • покупки були зроблені за вашим номером телефону. 

Інформація про вашу участь в клубі є в нашій системі, тому у разі звернення до сервісу, салону майстерності або на гарячу лінію додатково не потрібно її підтверджувати.

Як стати учасником Клубу майстерності Dnipro-M

Ми також плануємо розширити умови входження до клубу для майстрів різних профілів — слідкуйте за новинами.