Назад в новини
5533

Нові умови щомісячного розіграшу

За час проведення наших традиційних розіграшів переможцями стали сотні користувачів нашої продукції. Це дозволило кожному покупцеві гідно оцінити не тільки бездоганну якість нашого електроінструменту, але і максимальні переваги від зробленої покупки. При цьому ми не зупиняємося на досягнутому і завжди шукаємо нові способи Вас радувати. У зв'язку з цим поспішаємо повідомити про оновлення умов нашого традиційного щомісячного розіграшу.

Про все по порядку

Основні умови розіграшу залишаються незмінними. Він, як і раніше, проводиться серед всіх покупців, що зареєстрували серійний номер нашого інструменту. Звертаємо Вашу увагу, що при покупці інструменту в мережі наших фірмових магазинів або на сайті його реєстрація відбувається автоматично.

Тепер щомісячний розіграш подарунків буде проводитися в два етапи:

  1. Серед всіх покупців, які зробили покупку і зареєстрували серійний номер за весь час, що передує місяцю проведення розіграшу;
  2. Серед всіх покупців, які зареєстрували свій інструмент в місяці проведення розіграшу.

Крім того, зміни торкнулися і подарунків:

  • перші 20 подарунків ми розіграємо серед усіх покупців;
  • ще 15 подарунків буде розіграно серед покупців, які зробили покупку в поточному місяці (в якому проводиться розіграш).

Як забрати свій приз

Переможці розіграшів зможуть забрати свої призи будь-яким зручним способом з двох запропонованих:

  • при повторній покупці на сайті - оформлюєте замовлення на будь-який товар і разом з цим замовленням Ви отримаєте свій виграш (доставка при цьому буде безкоштовною* при будь-якій сумі замовлення);
  • просто забрати свій виграш в нашому фірмовому магазині.

Перший розіграш в новому форматі відбудеться вже зовсім скоро. Приєднуйся до нас! Попереду Вас чекає ще чимало вигідних пропозицій і яскравих розіграшів!

* Виняток: Доставка тримерів, лопат, драбин та платформ здійснюється за рахунок покупця.