Назад в новини
3630

Огляд оновленого акумуляторного шуруповерта CD-200BC ULTRA (2021)

Безщітковий акумуляторний дриль-шуруповерт CD-200BC ULTRA — флагман нашої лінійки DM20, який став фаворитом серед українських користувачів. Він був хітом продажів і швидко розлетілася майстернями країни. Але ми не стоїмо на місці та постійно вдосконалюємо наші інструменти. Так апгрейд здобула і модель нашого популярного акумуляторного шуруповерта.

Акумуляторний шуруповерт CD-200BC ULTRA (2021)

Особливості CD-200BC ULTRA (2021)

По-перше, модель має безщітковий двигун, який не перегрівається, збільшуючи час безперервного використання. До того ж такий тип двигуна енергоефективніший (дозволяє зменшити витрату батареї до 50%). Відсутність щіток також продовжує термін служби.

Технічні характеристики:

  • Максимальний крутний момент становить 60 Нм, що дозволяє працювати з великими кріпленнями, у тому числі з турбогвинтами.
  • Свердлить отвори в деревині до 35 мм, а в металі — до 13 мм.
  • Має дві швидкості роботи: на першій (до 500 об/хв) досягаються максимальні зусилля для закручування, друга (до 1700 об/хв) підходить для свердління будь-яких матеріалів.
  • Має обмежувач крутного моменту, що допомагає не пошкодити кріплення і матеріал, з яким ви працюєте.
  • Оснащена металевим одномуфтовим патроном, стійким до пошкоджень, який дозволяє міняти оснастку однією рукою. Максимальний діаметр оснастки — 13 мм. Завдяки функції Lock system оснащення надійно зафіксовано, виключено розкручування патрона під час роботи під навантаженням.

Акумуляторний шуруповерт CD-200BC ULTRA (2021)

Модель легка (1,1 кг) та компактна (довжина 195 мм), має зручну прогумовану рукоятку, гарне балансування. Це робить інструмент оптимальним вибором для тривалих робіт. Яскравий світлодіод у нижній частині шуруповерта робить зручним використання інструменту в умовах недостатнього освітлення.

Що нового?

У оновленій моделі було доопрацьовано та змінено мережевий вимикач на більш якісний та потужний. Крім того, ми покращили пилозахист самої кнопки та допрацювали кнопку реверсу. Також замінили плату та покрили її шаром компаунду, що убереже її від можливості короткого замикання, попадання металевої стружки чи пилу. Вона була перенесена для кращого її охолодження і тепер акуратніше розташовується всередині інструменту.

Акумуляторний шуруповерт CD-200BC ULTRA (2021)

Акумулятори лінійки 20V 

Для роботи шуруповерта підійде одна з АКБ нашої лінійки DM20. У всіх батареях відсутня «пам'ять заряду», вони мають захист від перезарядження та перерозрядження, перегріву та короткого замикання. Для ще більшої зручності використання та контролю на корпусі передбачено індикатор рівня заряду.

Акумуляторні батареї DM20

Особливості АКБ:

  • ВР-220 призначена для нескладних робіт, де потрібна компактність та невелика вага;
  • ВР-240 повністю розкриває можливості інструменту, підходить для широкого спектру завдань;
  • ВР-260 підходить для свердління та робіт, для яких необхідне високе навантаження.

Наші інженери проводили випробування з використанням акумулятора ємністю 6 Ач і змогли закрутити 1 800 шурупів (3,5 х 55 мм) у сухий сосновий брус, що ще раз підтверджує ефективність даної АКБ.