Назад в новини
3183

Свято для жителів столиці - відкриття нового фірмового магазину в Києві

У суботу 14 липня за адресою вул. Зодчих, 72а відкрився новий Фірмовий Магазин Dnipro-M. Тепер на цій вулиці з будівельною назвою Ви маєте змогу купити найпопулярніші в Україні будівельні інструменти.

Цілий день ми роздавали подарунки, проводили конкурси, тестували власну продукцію, пригощали відвідувачів ласощами. За 7 годин до нас завітало 150 людей, і жоден не пішов з поганим настроєм!

Нові інструменти для всіх

14 числа ми зібрали усіх, хто бажав позбутися старих електроінструментів. На заміну старим гості могли купити інструменти Dnipro-M зі знижкою до 15%. При цьому кожен покупець гарантовано отримував приємний подарунок.

Для тих, хто не хоче купувати кота у мішку

Кожен відвідувач у нашому магазині може перевірити працездатність інструментів. У суботу ми пропонували всім охочим попрацювати зварювальним апаратом, який є найпопулярнішим в Україні.

Також ми перевірили на практиці драбини, захисні окуляри та будівельні рукавиці. Окуляри витримали падіння, удари, випробування будівельним степлером. У рукавицях же ми настільки впевнені, що надягаємо їх на руки, після чого ріжемо будівельним ножем, і ніхто із випробувачів не постраждав!

Акції та конкурси для всіх

Кожен гість міг взяти участь у розіграшах і конкурсах. Відвідувачі змагалися в закручуванні саморізів шуруповертом на швидкість, «стріляли» зі степлера, брали участь в лотереї. Головним призом відкриття став акумуляторний шуруповерт АДЛ-12ПЗ.

Відкриття пройшло, але ви все одно можете купити продукцію Dnipro-M за знижкою і власноруч її перевірити. Слідкуйте за акціями і новинами на сайті, беріть участь у розіграшах, і Вам, як і нашим переможцям, посміхнеться удача!