Назад в новини
14122

Професіоналам — сюди! Топові моделі інструменту Dnipro-M

З кожним днем наш асортимент все більше й більше розширюється. Каталог попвнюється новими моделями, лінійками та цілими категоріями обладнання. Щоб допомогти вам обрати для себе перевірений часом та майстрами інструмент, ми вирішили розповісти про моделі, які давно стали вибором користувачів. Вони створені для професійного використання, мають дуже високий ресурс та якість, зберігаючи при цьому вигідну ціну.

Акумуляторний інструмент

У нас є одразу дві повноцінних лінійки акумуляторного інструменту: 12 та 20 В. Ви завжди можете вибрати підходящу модель під свої потреби, щоб отримати найбільш якісний результат.

Акумуляторні інструменти Dnipro-M

12 В

Багатьом нашим клієнтам потрібен інструмент для домашньої або нетривалої роботи. Для нього необов’язкові надто високі технічні характеристики або велика кількість додаткових функцій, що підвищують вартість. Ми створили лінійку 12 В, моделі якої мають тільки найнеобхідніше. Вони дуже компактні та легкі, але анітрохи не втрачають ефективності.

Серед новинок цієї серії можна відмітити:

  • шуруповерт CD-12C Compact;
  • болгарку CG-12BC;
  • шабельну пилу RS-12.

Детальніше прочитати про ці моделі ви можете за посиланням...

Читайте також:  Акумуляторний інструмент 12 В. Розширення лінійки

20 В

Серія, яка включає в себе найбільш продуктивні моделі з великим набором функцій. Це інструмент для тих, хто втомився носити за собою кабель та залежати від нафвності розетки. Його часто обирають ті, хто професійно займається будівництвом та ремонтом. Ви можете вибрати декілька видів акумуляторів для інструменту цієї серії. Батареї відрізняються ємністю (найбільш ємні — на 6 А*год).

Болгарка GS-160SE

Кутова шліфувальна машина Dnipro-M GS-160SE (125 мм) — найпотужніша модель серед КШМ у нашому каталозі з діаметром круга 125 мм. Її головна особливість — наявність функції підтримка обертів. Цю болгарку практично неможливо затиснути своїми руками, вона буде видавати стабільну кількість обертів диска. Незалежно від оброблюваного матеріалу, ефективність роботи буде вищою, ніж під час роботи з КШМ без цієї функції.

Вона добре справляється зі складними та дуже твердими матеріалами. Її часто обирають ті, кому потрібно обробляти багато бетону, керамограніту та натурального каменю. Точність роботи цієї болгарки завжди лишається на висоті, тому вона добре підходить для роботи з дорогими матеріалами.

Серед додаткових особливостей GS-160SE:

  • плавний пуск;
  • регулятор обертів;
  • захист від випадкового ввімкнення;
  • захист від повторного ввімкнення;
  • швидка фіксація захисного кожуха.

Болгарка GS-160SE

Перфоратор RH-120MB

Перфоратор Dnipro-M RH-120МB — модель, що легко справляється з мінеральними поверхнями. Він може працювати корончатими свердлами (до 72 мм), роблячи отвори у бетоні, камені, плитці, цеглі. Вартість роботи виходить мінімальною завдяки високому ресурсу інструменту.

Модель здатна довго працювати без перерви завдяки наступним особливостям:

  • корпус редуктора виконаний з магнію, що дозволяє ефективно відводити тепло від ударного механізму та редуктора;
  • ротор і статор вкриваються компаундом, що захищає їх від пилу.

Перфоратор RH-120MB добре підходить для тривалого використання ще й тому, що зручний у роботі. Він має ергономічну форму та збалансовану вагу; прогумовані ручки дозволяють зручно тримати інструмент в руках. Кабель довжиною 4 метри дає можливість вільно пересуватися під час роботи. Захисна муфта R-control захищає від травм, якщо оснащення раптом заклинить у матеріалі.

Перфоратор RH-120MB

Шуруповерт CD-182Q

Акумуляторний шуруповерт CD-182Q — ефективний інструмент для домашнього та професійного використання. Його основні особливості:

  • це дуже компактна модель (довжина без патрона — 15,5 см);
  • шуруповерт обладнаний швидкоз’ємним патроном, що дозволяє змінювати у роботі свердло та біту, не знімаючи їх;
  • найвища автономність в цьому класі;
  • його ергономічна форма дозволяє працювати цілий день без втоми.

Модель популярна серед майстрів, що займаються збиранням меблів, дерев’яних конструкцій та монтажем гіпсокартону. Завдяки швидкоз’ємному патрону можна швидко свердлити отвори та закручувати кріплення, не змінюючи при цьому оснащення.

На цю модель можна встановлювати кутову та ексцентрикову насадки, що розширює її функціонал. До комплекту входять 2 акумулятори ємністю 2 А/год (до 90 хвилин роботи на одному заряді), зарядний пристрій, кейс та кліпса для підвішування інструмента на пояс.

Шуруповерт CD-182Q

Набори інструментів Ultra

Набори інструменту — відмінне придбання для кожного автомобільного майстра. Якщо ви любите доглядати за своїм авто самостійно, будь-якого з цих наборів вистачить, щоб закрити потребу в якісному інструменті. Наш найбільший набір на 110 одиниць зможе задовольнити найзавзятіших майстрів. Кожен, хто купує набори Ultra, отримує якісний інструмент з багатьма перевагами:

  • довічна гарантія на торцеві головки;
  • тріскачки тайванського виробництва;
  • технологія Super Lock у торцевих головках, що дозволяє відкручувати навіть болти із зірваними гранями;
  • ретельно підібраний інструмент у наборах, щоб усе потрібне було під рукою.

Набори інструментів Ultra

Будівельні рівні ProVision

Це наша краща лінійка рівнів, що підійде для професійних монтажників, майстрів, що встановлюють вікна та двері, укладальників та будівельників різного профілю. Вам сподобаються ці рівні, тому що вони дуже точні та зручні:

  • точність для професіоналів — 0,5 мм/м (5 років гарантії);
  • центральна колба має збільшений розмір — це допомагає бачити бульбашку без спотворень, навіть якщо дивитися під кутом;
  • збоку на кожному рівні є віконце (система Dual View), що дозволяє зручніше працювати з вертикальною колбою;
  • протиударні колби, профіль та вставки на торцях захищають інструмент у випадку падіння;
  • на рівні є фрезерування, яка забезпечує найвищу точність вимірювання навіть при роботі з брудними поверхнями;
  • сильні магніти допомагають працювати з металевими поверхнями.

Будівельні рівні ProVision

Алмазні диски Extra Ceramica

Правильний вибір для тих, кому потрібно різати керамограніт, керамічну плитку та натуральне каміння. Концентрація алмазного зерна була збільшена до 33%. Ви зможете довго працювати дисками завдяки використанню інноваційної технології HOT PRESS, що додає 40% до ресурсу диска, а також посиленій центральній частині. Алмазні диски Extra Ceramica мають тонкий чистий різ, що дозволяє різати ними всуху.

Алмазні диски Extra Ceramica

Просто обирайте найкраще разом з нами, щоб отримати якісний інструмент та витратні матеріали для виконання найскладніших завдань. Dnipro-M стоїть на варті якості, завжди лишаючи вигідну ціну для українців!