Назад в новини
3704

У місті Дніпро відкрився магазин Dnipro-M

Цілих два дні, 21 і 22 квітня, ми святкували День народження десятого магазину фірмової мережі Dnipro-M, який знаходиться у місті Дніпрі за адресою: вул. Михайла Грушевського (Карла Лібкнехта), 15А.

 

Дніпро М

 

Свято вдалося на славу!

Усі відвідувачі отримали професійну консультацію від наших технічних спеціалістів щодо вибору та експлуатації інструменту.

Спеціально для гостей ми підготували різні зони тестування, де можна було не лише оцінити якість наших інструментів, а й добре розважитись. Особливе захоплення у відвідувачів викликала стрільба з степлерів по повітряних кульках та конкурс з закручування на швидкість шурупів.

 

Відкриття Дніпро М

 

Створювали святковий настрій веселі майстри пантоміми та "живий" зварювальний апарат. Усіх гостей ми пригощали чаєм, кавою та фірмовими цукерками.

 

Днпро М у Дніпрі

 

На наших Покупців чекав ще один приємний сюрприз! Серед тих, хто здійснив покупку ми розіграли: шампанське, фірмові футболки, кепки, обприскувач від Foresta, будівельний рівень та інноваційний дриль-шуруповерт з акумулятором Samsung. Щиро вітаємо переможців та дякуємо усім за участь!

 

фірмовий магазин Дніпро М

 

Чекаємо зустрічі з Вами у новенькому магазині Dnipro-M!