Назад в новини
6097

Великий бум Dnipro-M: п'ять нових магазинів в чотирьох містах

У цьому місяці спеціально для користувачів якісного електроінструменту відкриється відразу чотири фірмових магазини в трьох містах України. А один вже відкрився в Чернівцях.

В потрібний час, в потрібному місці

Станьте в числі перших, хто дізнається про урочисту подію. Не пропустіть свято відкриття, яке відбудеться відразу в трьох містах.

Дніпро:

16 лютого свято відкриття порадує жителів Дніпра. Новий магазин Dnipro-M відчинить свої двері за адресою: просп. Слобожанський (Газети «Правда»), 70. Працюватиме з 8 до 20 години.

Київ подарує одразу дві нових точки продажу:

  • 16-17 лютого ми запрошуємо всіх взяти участь в святковому заході з нагоди відкриття, яке відбудеться за адресою: вул. Ревуцького, 12/1, ТЦ «Позняки». Час роботи: кожного дня з 8 до 20 годин;
  • 23-24 лютого новий магазин відкриється за адресою: вул. Героїв Дніпра, 41 (ст. Метро Героїв Дніпра). Буде працювати без вихідних з 8 до 20 годин.

Ірпінь:

Жителі Ірпеня також не залишаться без якісного електроінструменту. Урочисте відкриття відбудеться 23-24 лютого за адресою: вул. Авіаконструктора Антонова, 9В. Графік роботи: з 8 до 20 годин.

Весело і з користю

У зазначені дні Ви зможете не тільки придбати електроінструмент провідного українського Бренда, а й стати учасником справжнього свята. Спеціально для Вас ми підготували цікаву програму, яка включає в себе:

  • традиційне тестування інструменту;
  • професійна консультація від розробників;
  • захоплюючі майстер-класи (з можливістю забрати власний виріб безкоштовно);
  • конкурси з подарунками;
  • бонусна програма, яка дасть Вам ще більше вигоди;
  • частування смачною кавою та смаколиками.

Крім того, в дні відкриття будуть проводитися розіграші шуруповерта та інших приємних подарунків серед всіх покупців електроінструменту.

Святкова програма відбудеться в зазначені дати з 9 до 15 годин (в Дніпрі з 10:00 до 15:00).

Спеціальні бонуси

Любите робити пости в Instagram? Для Вас ми підготували спеціальну пропозицію. Розмістіть фото в Facebook або Instagram з урочистого відкриття, тегніть на ньому Дніпро-М (@Dnipro-M) і отримаєте 50 бонусів на свій рахунок.

Чернівці - ми вже у вас!

Поки хтось чекає, мешканці Чернівців вже святкують. Урочисте відкриття відбулося 10 лютого за адресою: вул. Калинівська, 13А (ринок Калинівський, навпроти каплиці).

На відкритті гості тестували інструмент і охоче пригощалися смачним глінтвейном. Крім того, кожен зміг взяти участь в розіграшах цінних подарунків від Бренда Dnipro-M.

Не пропустіть урочисте відкриття в своєму місті! Залишайтеся з нами! Попереду ще багато цікавого!