Назад в новини
3684

Все в одному місці: гаряча новина від Dnipro-M і Foresta

Ви регулярно користуєтеся якісним електроінструментом, але також вибираєте нову бензопилу або тріммер для дачі? Чекаєте новинок від Dnipro-M, але також цікавитеся корисними порадами та асортиментом Foresta? Чи відчуваєте незручність від того, що постійно виникає необхідність переключатися між сторінками двох Брендів в Facebook? Тепер про це можна назавжди забути, адже у нас для Вас є чудова новина!

Довгоочікуване об'єднання

Для Вашої зручності було прийнято рішення об'єднати інформаційну сторінку нашого Бренда з аккаунтом Foresta в соціальних мережах. З цього моменту і назавжди Ви можете читати все, що Вас цікавить про ці бренди на одній сторінці в Facebook, Instagram і навіть Youtube.

Завдяки такому кроку стежити за оновленнями асортименту стане ще простіше. Вся необхідна інформація про поточні та майбутні акції, розіграші, спеціальні пропозиції та знижки, а також найсвіжіші новини тепер в одному місці - спільній сторінці нашого Бренда і Foresta.

А як же сайт?

Наш сайт продовжує роботу в звичайному режимі, але це не означає, що Ви будете позбавлені садово-паркової техніки. Асортимент продукції, який представлений у нас, включає в себе не тільки надійний брендовий електроінструмент та зварювальне обладнання, але також і якісну садово-паркову техніку.

Достатньо просто перейти в потрібний розділ, а далі Ви самі переконаєтеся в наявності продукції, що Вас цікавить.

Приєднуйтесь до нашого об'єднаного аккаунта в Facebook, Instagram і Youtube, щоб отримувати актуальні новини в числі перших!