Назад в новини
13259

ТОП-10 подарунків для справжнього майстра

Хто сказав, що чоловіки не люблять подарунки? Вони дуже цінують увагу і корисні речі, які їм дарують на свята або просто так. Напередодні Нового року є відмінна можливість порадувати своїх близьких і друзів сюрпризом, який буде не просто приємним, але і корисним. Якщо ви все ще бігаєте по магазинам у спробах вигадати класний подарунок, просто пройдіться по списку, який ми приготували в цій статті.

Може бути, інструмент — не перше, що спадає на думку, коли мова заходить про подарунок на Новий рік, але це безперечно хороша ідея. Ми запропонуємо вам 10 чудових варіантів і покажемо, чому вони обов'язково сподобаються чоловікові.

1. Набір інструментів

Набір інструментів

Набір інструментів — це річ на будь-який випадок. Можливо, людина любить годинами копирсатися в машині або робити щось своїми руками. Може бути, інструменти — те, що потрібно прямо зараз, щоб усунути якусь проблему. У будь-якому випадку, набору інструментів буде радий кожен чоловік, який вміє працювати руками.

Перейти до категорії

2. Акумуляторний шуруповерт

Акумуляторний шуруповерт

Мабуть, немає іншого інструменту, який був би так само корисний в побуті, як шуруповерт. Є багато дрібних завдань, які постійно доводиться вирішувати, якщо хочеться облаштувати житло і зробити його красивішим. Але без шуруповерта не обходяться і ті, хто заробляє умінням працювати своїми руками на життя. Акумуляторний шуруповерт дозволить зберігати автономність і працювати в будь-яких умовах — чим не подарунок?

Перейти до категорії

3. Перфоратор

Перфоратор

Цей інструмент «серйозніший» за шуруповерт, ним можна зруйнувати стіну, зробити отвір в бетоні і багато чого іншого. Правда, це все, тільки якщо перфоратор якісний. Але тільки уявіть, як будуть раді професіонали новенькому хорошому перфоратору?

Перейти до категорії

4. Фрезер по дереву

Фрезер по дереву

Чудовий подарунок для тих, хто любить працювати з деревом. За допомогою фрезера можна не тільки проводити прості операції, як то вирізання фасок, але і створювати дивовижні декоративні вироби. Без фрезера не можна обійтися під час створення величезної кількості дерев'яних виробів. Користуються ним і ті, хто займається різьбленням по дереву. В умілих руках фрезер стане дуже хорошим інструментом, і це робить його чудовим подарунком майстру.

Перейти до категорії

5. Болгарка

Болгарка

Один з найпопулярніших інструментів, який обов'язково потрібно мати поруч, якщо потрібно працювати з металом. Напевно, кожен чоловік хоч раз тримав у руках болгарку і вміє нею користуватися. Можливо, у вас є людина, що давно мріяла про власний інструмент. Болгарка в якості подарунка — хороший спосіб підкреслити мужність і майстерність.

Перейти до категорії

6. Зварювальний апарат

Зварювальний апарат

Чи не найдешевший варіант, але вкрай корисний для тих, хто любить створювати затишок на ділянці або будинку. Надійна хвіртка, затишна альтанка або зручна лавка — все це можна зробити за допомогою зварювального апарату. Ми впевнені, що багато чоловіків будуть раді отримати власну новеньку зварку і зможуть вміло застосувати її.

Перейти до категорії

7. Бензопила

Бензопила

Якщо людина, якій ви хочете зробити подарунок, звикла доглядати за садом, або ж любити топити камін, бензопила виявиться дуже доречною. З цим інструментом в руках чоловік не тільки виглядає брутальніше, але і зможе набагато легше обрізати гілки або заготовити дрова. Бензопила — необхідність для кожного, у кого приватний будинок або дача.

Перейти до категорії

8. Реноватор

Реноватор

Реноватор — це класний подарунок, тому що його можна використовувати відразу для багатьох завдань. Він стане в нагоді як у побуті, так і в майстерні будь-якого профілю. Незважаючи на зростаючу популярність цього інструменту, він є ще далеко не у всіх. Можливо, це саме те, чого не вистачало в арсеналі людини, якій ви хочете зробити сюрприз.

Перейти до категорії

9. Лобзик

Лобзик

Любителі столярної справи добре оцінять у якості подарунка електричний лобзик. За його допомоги у них з'явиться можливість вирізати вигадливі вироби і декоративні деталі. Людина, яка любить працювати з деревом, завжди зможе застосувати електролобзик на найвищому рівні.

Перейти до категорії

10. Зарядний пристрій

Зарядний пристрій

Ще дещо, що сподобається автолюбителю — зарядний пристрій для АКБ. У зимовий час акумулятор авто починає розряджатися швидше, тому існує ймовірність, що після простою авто не заведеться. Зарядний пристрій дозволить швидко відновити заряд АКБ і завжди залишатися на ходу.

Перейти до категорії

Ми впевнені, що ви підберете для себе ідею з нашого списку, щоб порадувати своїх близьких. Чоловіки завжди раді сюрпризам і приємностям — не забувайте про це. Бажаємо вам новорічного настрою і гарних свят!