Назад в новини
4387

Карпати манять! Завітай на Made in Ukraine

Ми вже брали участь в 2 фестивалях української продукції в місті Києві. Отже тепер запрошуємо Вас на новий колоритний фест “Made in Ukraine: Карпати”, який відбудеться 23-24 червня в затишному містечку Криворівня, Івано-Франківської області.

В самісіньких Карпатах, під гірським повітрям, на фоні полонин буде стояти стенд Dnipro-M і чекати саме Вас, щоб в новому форматі розповісти про Бренд та головне, чому ж наша продукція на сьогодні це кращий вибір для господаря та майстра.

Як перевірити інструмент перед покупкою як не в роботі? Ми даємо таку можливість: випробуйте наш інструмент, та відчуйте якість в своїх руках. До того ж за тестування можна отримати подарунки! Для дітей буде окрема зона, де вони зможуть розмалювати собі брендову іграшку. Для тих, хто постарше, ми підготували можливість в монетному дворі власноруч створити собі подарунок.

Карпати манять! Завітай на Made in Ukraine

В програмі фестивалю “Made in Ukraine: Карпати” на Вас також очікують:

  • ярмарок
  • фудкорти
  • майстер-класи народних майстрів

Даний фест входить в цілий комплекс заходів “Via Carpatia”, який буде проходити з 23 по 30 червня в двох містах - Криворівня і Верховина. Головні події заходу: фестиваль музики та мистецтва, кінофестиваль, конференція про майбутнє Карпат, гуцульський фест.

До зустрічі 23 червня в Криворівні!