Назад в новини
4699

Надійність і якість: святкове промо в Києві

З 30 липня по 1 серпня в одному з наших фірмових магазинів у Києві (проспект В. Лобановського, 5) відбудеться справжнє свято якісного і надійного інструменту. Ви зможете не тільки зануритися в урочисту атмосферу, а й взяти участь у тестуванні інструменту. А всі, хто в цей період зробить покупку в нашому магазині, отримає шанс стати володарем цінного призу.

А тепер про все докладніше!

Розіграші призів

Протягом усіх трьох днів на Вас чекають розіграші цінних призів. Серед усіх відвідувачів, які зроблять в дні промо покупку на суму від 500 грн., ми розіграємо такі призи:

  • 30 липня: захисні рукавички Dnipro-M, викрутка хрестова фосфат. наконечник РН2 6х150, S2, рулетка Dnipro-M Profit 5 м*19 мм;
  • 31 липня: захисні рукавички Dnipro-M, степлер будівельний Dnipro-M BS-614/3М 6-14 мм в комплекті з гартованими оцинкованими скобами 14 мм, мережевий дриль-шуруповерт Dnipro-M TD-60;
  • 1 серпня: викрутка Dnipro-M з гнучким стрижнем S2 (9 шт.), рівень будівельний Dnipro-M Profit 800 мм з магнітом і головний приз — перфоратор прямий Dnipro-M RH-100.

Будьте в курсі подій! Підписуйтесь на наші спільноти.    Viber Dnipro-M      Telegram Dnipro-M

Всі розіграші відбудуться рівно о 15:00. Присутність учасників обов'язкова!

За заповнення анкети покупця ми даруємо 50 бонусних гривень, якими можна розрахуватись при покупці в наших фірмових магазинах.

Також за заповнення анкети ми даруємо витратні матеріали.

Для всіх гостей

У дні нашого промо всіх відвідувачів чекає:

  • тестування та презентація акумуляторної лінійки інструменту;
  • тестування ручного інструменту;
  • смачні частування.

Ми чекаємо Вас на нашому святі з 30 липня по 1 серпня за адресою: м. Київ, проспект Валерія Лобановського, 5 (Севастопольська площа).

Телефон: (067) 232-23-94.