Назад в новини
3727

Свято майстерності Dnipro-M в Кропивницькому

З 24 по 26 червня ми проведемо в Кропивницькому дні майстерності: тестування інструментів Dnipro-M, тематичні вікторини та конкурси. Також ми підготували розіграш цінних призів, акції, можливість обміняти старий інструмент на новий зі знижкою. Приходьте перевірити свою майстерність і цікаво провести час!

Де нас шукати

Свято майстерності буде проходити в фірмових магазинах за адресами:

Програма свята

З 24 по 26 червня кожен відвідувач зможе познайомитися і особисто протестувати інструменти Dnipro-M:

  • акумуляторну лінійку 12 В і 20 В;
  • бензопили;
  • перфоратори і зварювальне обладнання.

Ми також подбали про цінні призи для наших покупців — в дні свята будуть проходити акції і розіграш інструментів. За традицією всіх відвідувачів пригощаємо солодощами і ароматною кавою.

Розіграш інструментів

Кожен покупець, що зробив покупку в дні святкування на суму від 1000 грн, зможе взяти участь в розіграші цінних призів. За кожну 1000 грн в чеку Ви отримаєте 1 лотерейний квиток для участі. Чим вище сума покупки, тим більше шансів на виграш.

26 червня в 16:00 в магазинах, в яких проходить свято, ми проведемо розіграш цінних призів, серед яких:

  • шліфувальна машина кутова Dnipro-M GS-100S;
  • ударний дриль Dnipro-M HD-80;
  • рулетка Dnipro-M Profit 7.5 м 25 мм.

Під час розіграшу обов'язкова присутність учасників з чеками.

До початку розіграшу кожен відвідувач зможе взяти участь у вікторинах та конкурсах з використанням нашого інструменту. Беріть участь і вигравайте пам'ятні призи.

Акції та знижки

З 24 по 26 червня ви можете принести в один з фірмових магазинів, в якому буде проходити свято, будь-який старий інструмент і отримати знижку 25% на новий.

Також в дні святкування всі нові покупці зазначених магазинів отримають знижку 200 грн на першу покупку. Знижка діє тільки на неакційні товари при покупці від 1000 грн. Бонуси за покупку — нараховуються.