Назад в новини
4424

Продовжуємо фестивальну осінь

З 17 по 20 жовтня в Києві, у Міжнародному виставковому центрі відбудеться традиційний столярний фестиваль «Remeslo». Захід збере виробників та майстрів. Dnipro-M безсумнівно відноситься до цієї категорії, саме тому чекатиме відвідувачів на фестивалі в зоні майстер-класів.

Фестиваль столярне REMESLO - це справжнє галузеве свято, на якому гості отримають можливість побачити, зробити, відчути, придбати, а також дізнатися багато нового про меблі, предмети інтер'єру, матеріали і технології, меблеву і столярну справу в цілому.

Що заплановано?

На фестивалі відвідувачі потраплять одразу на декілька зон. Зокрема, у програмі REMESLа:
виставка-продаж;

  • змагання майстрів столярної та меблевої справи;
  • майстер-класи;
  • презентація нових матеріалів, обладнання та меблевих колекцій і трендів 2018 року;
  • знайомство з українським предметним дизайном і виробництвом - виступи відомих дизайнерів і гуру деревообробної галузі;
  • ярмарок навчальних програм та ярмарок вакансій.

Наше ремесло – якість. Прийдіть та переконайтесь

Dnipro-M влаштує для відвідувачів неймовірний майстер-клас з виготовлення дерев’яних підсвічників та практичних дерев’яних органайзерів. За допомогою наших співробітників та використання інструментів бренду Dnipro-M, гості фестивалю протестують обладнання і водночас змайструють собі корисні сувеніри.

Чекаємо Вас у зоні майстер-класів з 17 по 20 жовтня з 10:00 до 18:00 в Міжнародному виставковому центрі за адресою м. Київ Броварський пр-т, 15.