Назад в новини
2831

Зварюємо сталь на «Сталевій грані»

Теплою і по-справжньому весняною погодою зустрів нас парк ім. Пушкіна в Києві, де 21-22 квітня проходив фестиваль «Сталева грань» - найбільший тематичний захід майстрів роботи зі сталлю і створення ножів. Dnipro-M представив на фестивалі 2 зони:

Сталева грань фото2

  • Зона консультування і знайомства з брендом, з можливістю зробити собі брендову іграшку або блокнот. Багато людей цікавилися нашим інструментом, багато хто вже знали нас, а особливо радували чоловіки, які націлено йшли до стенда зі словами «мені порадили Dnipro-M».
  • І зона роботи зі зварюванням. Де всі бажаючі самі пробували і вчилися варити. Але так як захід пов'язаний зі сталлю, безліч майстрів приходило щоб особисто оцінити Dnipro-M через призму власного досвіду. Для справедливості варто зауважити, що після особистої роботи інвертором всі відгукувалися про апарати Dnipro-M тільки позитивно.

Сталева грань фото1

Дякуємо всім гостям наших зон – ми намагалися створити вам свято. Також дякуємо все за відгуки та побажання, адже ми прагнемо ставати краще і вдосконалюючи саме для вас.