Назад в новини
6174

Море новинок Дніпро-М: секційні драбини, шліфмашина та промислові фени

Каталог DniproM поповнився новинками. Раді презентувати Вам секційні драбини, стрічкову шліфмашину та промислові фени.

Драбина алюмінієва телескопічна DniproM ДТР-250 5 м

Драбина алюмінієва телескопічна DniproM ДТР-250 5 м - фотоАлюмінієва драбина висотою 5 м витримує вагу до 150 кг. Одна із переваг моделі – конструкція з двома секціями. Усі сходинки фіксуються до стійок заклепками, що на відміну від кріплення шурупами, не спричиняє деформацію алюмінію. До того ж перша сходинка для більшої надійності закріплена кутниками.

Перейти до товару

 

 

Драбина алюмінієва телескопічна DniproM ДТР-238 3,8 м

Драбина алюмінієва телескопічна DniproM ДТР-238 3,8 м - фотоДрабина висотою 3,8 м виконана з високоякісного алюмінію й розрахована на вагу до 150 кг. Завдяки телескопічній конструкції інвентар швидко розкладається і складається. Спеціальні запобіжники в 2 см захищають пальці оператора від травмування під час використання драбини.

Перейти до товару

 

 

Стрічкова шліфувальна машина DniproM СШМ-9557Р

Стрічкова шліфувальна машина DniproM СШМ-9557Р - фотоУніверсальна СШМ-9557Р застосовується для шліфування дерев'яних, пластмасових і металевих поверхонь, видалення старого лакофарбового покриття та слідів корозії. Інструмент якісно оброблює поверхню при виготовленні дверей і вікон, ремонті автомобіля, якщо необхідне шліфування великих деталей.

Перейти до товару

 

 

Фен промисловий DniproM ФП-203

Фен промисловий DniproM ФП-203 - фотоПромисловий фен використовується для проведення повітряної термообробки. Це універсальний інструмент, який швидко сушить лакофарбове покриття, клей, заливочну масу. Фен ефективно видаляє шпалери, килимове покриття тощо. Згинання пластикових труб, видалення наклейок, розморожування - лише частина функціоналу моделі ФП-203.

Перейти до товару

 

 

Фен промисловий DniproM ФП-200

Фен промисловий DniproM ФП-200 - фотоЗ допомогою моделі ФП-200 можна видалити наклейки та старі шари лаку чи фарби, формувати згини в пластикових трубах, просушити поверхні, видалити старі підвіконні рами та багато іншого. Для максимально ефективної роботи у комплекті з інструментом йдуть 4 насадки.

Перейти до товару

 

 

 

 

Всі представлені моделі доступні для замовлення на сайті. Приємних покупок!

Дякуємо, що обираєте Dnipro-M!