Назад в новини
5922

Чому Dnipro-M відкриває салони майстерності?

Нині в Україні працюють понад 380 наших салонів майстерності. Кожен з них — це поєднання стилю та комфорту, це простір для можливостей, які відкриває інструмент, середовище, де можна знайти найкраще технічне рішення для будь-якої роботи. 

Створювати щось своїми руками — завжди задоволення, радість від того, що власна праця може змінювати навколишній світ, робити його більш красивим, зручним та безпечним. А вибирати інструмент для справи, в яку вкладаємо частинку себе, — важливий та відповідальний момент. Тому салон — це про осмислений, але разом з тим легкий та захопливий пошук своєї техніки, дбайливе та безтурботне користування нею, впевненість у майбутньому результаті своєї праці.

Фото салона майстерності №1

Коли ми стараємось не тільки для себе, але й для інших, ми стаємо майстерними. Майстерним може бути кожен — і досвідчений професіонал, який зводить багатоповерхівку, і домашній майстер, який ремонтує щось у своїй оселі. Всі, хто любить працювати та створювати своїми руками, заслуговують на якісний продукт та найкраще обслуговування. Тому салон майстерності — це осередок особливої культури й ставлення до праці, де інтер'єри та асортимент радують око, а багатогранний сервіс створений з максимальною турботою про користувача. Усмішки та довіра задоволених відвідувачів — найкраща нагорода та стимул, щоб робити для інших, як для себе.

Погляд зсередини

Звичайно, зрозуміти, що таке салон майстерності, можна тільки завітавши до нього. Щойно ми відчиняємо двері та заходимо всередину, нас зустрічають два привітних продавці у великій та світлій залі. Навколо дійсно багато простору: на широких стелажах чекає на своїх власників розмаїття інструментів й аксесуарів до них. Стильний та водночас стриманий інтер’єр дозволяє зосередитися на виборі інструментів.

Фото салона майстерності №2

Ми все продумали до дрібниць: техніка зручно розташована в торговій залі, її легко взяти з полиці, а інтуїтивно зрозумілі вказівники та інформаційні матеріали не дадуть заплутатися й розкажуть про важливі параметри кожної моделі. А якщо цікавлять новинки або акції — все це одразу перед очима.

Фото салона майстерності №3

«Якщо потрібна консультація щодо товарів, ми з колегами завжди допоможемо. А ще із задоволенням послухаємо життєві історії наших гостей та пригостимо їх запашною кавою з цукерками», — каже продавець Андрій Самійленко, який працює в одному з наших салонів майстерності вже півтора року. Нема сумніву, коли тебе уважно слухають та щиро бажають допомогти, на душі стає тепло та затишно.

Фото салона майстерності №4

Радість від праці починається з інструментів, які майстер бере до рук. Тому створюючи техніку, наші розробники діляться з користувачами своїм баченням того, як має функціонувати та виглядати сучасний український інструмент. Надійність та безпечність, стильний дизайн, ергономіка та увага до деталей — ось ті якості, що вирізняють кожен продукт. На весь інструмент діє цифрова гарантія, тому після покупки більше не потрібно зберігати чеки й талони.

Фото салона майстерності №5

Майстри знають, як легко працювати, якщо по-справжньому відчуваєш свою техніку. Саме тому в салоні обладнали зручну тест-зону, де можна випробувати кожен інструмент і зупинити свій вибір на тій моделі, що найкраще виконає покладене на неї завдання.

Примітно, що просторий та стильний салон майстерності — це не показник захмарної вартості на товари. Діапазон цін дійсно широкий. І що не менш важливо, тут не діє стереотип — дешевше, значить гірше. Навпаки, бюджетні моделі не відрізняються за якістю від більш дорогих, адже все залежить від їхнього цільового призначення та параметрів, наприклад, для використання вдома або масштабних професійних робіт.

Фото салона майстерності №6

До слова, салони майстерності можуть бути не лише просторими, а й невеликими, але від цього не менш комфортними та затишними. Їх секрет в іншому: у дбайливо облаштованому просторі, де відчуваєш себе по-домашньому, у щирих та відкритих до спілкування продавцях, з якими, здається, знайомий вже давно, адже розмова йде легко й невимушено. 

Фото салона майстерності №7

Окремої уваги заслуговує сервісна майстерня, де професіонал полагодить будь-яку техніку за 3 години або навіть швидше, а якщо поломка виявиться складною — ремонт триватиме до 3 днів. Також тут безкоштовно зроблять діагностику інструментів та підготують їх до сезонних робіт.

Фото салона майстерності №8

Час — один з найцінніших ресурсів, тому ми дбаємо про те, щоб наші клієнти витрачали його на яскраві життєві моменти та дійсно важливі речі, а всі турботи з пошуку та обслуговування техніки беремо на себе. Навіть така буденна, але вкрай незручна дрібниця, як-от дорога до магазину або з нього з важкими пакунками, надихнула нас на створення власної кур’єрської доставки. Замовили на сайті — і за 3 години або швидше потрібний інструмент вже під вашим будинком або майстернею. А салони, в яких на вас чекають, завжди поруч. Їх ми відкриваємо в усіх куточках України: у великих містах та маленьких селищах, на жвавих проспектах та невеликих вулицях, щоб бути під рукою, бути ближчими до кожного дому.