Назад в новини
6761

Остерігайтеся "синьої" підробки на Dnipro-M

Продукція Dnipro-M представлена ​​не тільки на території України, а й закордоном. Брендовані магазини з оригінальним асортиментом знаходяться в Грузії і Молдові. Мета співпраці - забезпечити людей інструментом професійної якості за доступною ціною.

Зовсім нещодавно ми дізналися про появу підробки на торговельну марку Dnipro-M. Так звана "репліка" з'явилася в Грузії. Продукція випускається з логотипом Dnipro-M, але корпус виконаний в синьо-чорних кольорах.

фото подделки 1
фото подделки 2

Наші технічні фахівці підтвердили низьку якість підроблених товарів. Купуючи такі вироби Ви ризикуєте отримати інструмент, який прослужить як мінімум в два рази менше оригінальної продукції Dnipro-M.

Відмінні риси продукції бренду Dnipro-M:

  • Фірмові кольори торгової марки - поєднання чорного і насичено помаранчевого. Корпус інструментів виконаний виключно в цих кольорах.
  • Інструмент завжди продається у фірмовій упаковці.
  • Кожен інструмент має оригінальний серійний номер. Отримати консультацію щодо серійного номеру можна зателефонувавши на гарячу лінію за телефоном 0 800 200 500.
  • До продукції Dnipro-M надається інструкція і гарантійний талон.

Поява підробок на інструменти та обладнання Dnipro-M викликає стурбованість. Ми вже повідомили офіційним партнерам в Грузії про проблему і намагаємося усунути її в найкоротші терміни. Перш за все, Клієнти цінують нас за професійну якість інструментів, тому для нас важливо вберегти Вас від підробки.