Назад в новини
6372

Акумуляторний інструмент 12 В. Розширення лінійки

Цієї осені ми зробили крок у сторону розвитку акумуляторного інструменту бренду. Ми хотіли створити щось нове, чого ще немає на вітчизняному ринку, щось, що потрібне кожному та постійно. Варто сказати, що рішення прийшло доволі швидко — було зрозуміло, що людям потрібен акуратний маленький інструмент для невеликих завдань. Ми почали розвивати цю ідею. А потім хтось згадав:

— Слухайте, у нас майже 100 тисяч людей, які купили шуруповерти 12 вольт. Інструмент вже всім знайомий. Давайте розширимо цю лінійку.

Сьгодні ми вже маємо повноцінну 12-вольтову лінійку. Раніше вона сладалася тільки з декількох шуруповертів, тепер до неї входять ще болгарка та шабельна пила. Вони всі працюють на єдиних акумуляторах 12 В, тих самих, якими комплектувалися ранні шуруповерти серії. Це стало одним з сильних аргументів на користь інструменту — якщо у вас є шуруповерт 12 В, то не потрібно купувати нову батарею.

Лінійка 12 V — для кого та навіщо?

Майстрам, що займаються збіркою меблів, працюють з гіпсокартоном, встановленням побутових приладів або монтажем електромереж, завжди потрібно мати під рукою хороший інструмент. Це саме той випадок, коли потужні «круті» моделі програють, тому що погано підходять для тонкої чистої роботи. З ними буває складно впоратись, вони не вміщуються у тісному просторі, де постійно потрібно працювати електромонтерам, сантехнікам та встановлювальникам. Навіть вага таких моделей не полегшує їхнього транспортування. І ось тут на допомогу приходить інструмент 12 В.

Акумуляторні батареї 12В Dnipro-M

Моделі 12 В розраховані саме на акуратну роботу, яку потрібно виконувати без зайвих зусиль. Вони легкі та маленькі, дуже зручно лежать у руці та пролазять всюди, де тільки можна. Їх зручно тримати у будь-якому положенні, а рука все одно не буде втомлюватися.

Що входить до лінійки?

Зараз лінійка включає:

  • шуруповерт CD-12Q;
  • шуруповерт CD-12C;
  • болгарку CG-12BC Ultra;
  • шабельну пилу RS-12;
  • акумулятори (2, 2.5, 4 А/год) та зарядки до них.

Це дуже доступний продукт на ринку України, у якого зараз майже відсутня достойна конкуренція.

— У Dnipro-M ще не було 12 В серії інструментів, не враховуючи кількох шуруповертів. Для нас це абсолютно новий продукт. Новий він і для більшості українців, адже на вітчизняному ринку мало аналогів, — говорить продукт-менеджер акумуляторного інструменту бренду.

Коротко про кожний інструмент 12 В

Шуруповерт, що заощаджує час

Головна особливість моделі CD-12Q — швидкоз’ємний патрон. Якщо потрібно часто переходити від свердління до закручування отворів, то такий патрон — справжня знахідка. Можна буде не носити з собою два інструменти, а швидко перемикатися між насадками, навіть не виймаючи з патрона біту. Модель стане в нагоді тим, хто збирає меблі, та гіпсокартонщикам.

Акумуляторний шуруповерт CD-12Q

Шуруповерт для філігранних робіт

Модель CD-12C — найменша за своїми розмірами серед усіх шуруповертів бренду. Відсутність з’ємного патрона дозволяє усунути биття та використовувати інструмент для робіт, в яких дуже важлива точність.

Акумуляторний шуруповерт CD-12C Compact

Найменша болгарка Dnipro-M

Довжина болгарки CG-12BC Ultra — усього 15 см. Нею зручно працювати в будь-якому положенні, навіть тримаючи її над головою, лежачи під машиною. В ній установлений безщітковий двигун, тож оберти передаються прямо на шпиндель, без редуктора. На відміну від наших щіткових моделей, які видають 11 тисяч об/хв, швидкість цієї моделі — 18 500 об/хв. Вона краще за все підходить для «ювелірних» робіт та викликає інтерес навіть у тих, хто не збирався купувати болгарку.

Акумуляторна болгарка СG-12BC Ultra

Шабельна пила для будівельників та садоводів

Модель RS-12 можна використовувати однією рукою, тому що в неї відносно невеликий рівень вібрації. Будівельники можуть використовувати її для зрізання будівельної піни, різання листового металу, під час демонтажу різних конструкцій. А от садоводам пила стане знадобиться для різання гілок та кущів.

Акумуляторна шабельна пила RS-12

Що буде далі?

Головне, що далі — буде! Лінійка 12 В продовжить поповнюватися новими моделями, але про це ми розповімо вам трошки пізніше. Залишайтеся з нами та слідкуйте за новинами, щоб бути в курсі!