Назад в новини
14339

Практичні подарунки на Новий рік: що дарувати електрику

Напередодні Нового року у багатьох виникає проблема з вибором подарунка для близьких, друзів та колег. Хочеться подарувати щось цікаве та водночас практичне, пам'ятне та актуальне. Але що робити, якщо зовсім немає ідей, а дарувати сувенір, який буде припадати пилом на полиці, не хочеться? Гарний варіант — подарунок, пов'язаний із професійною діяльністю.

У повсякденній роботі майстрові не обійтися без використання спеціальних інструментів. Набір у кожного електрика свій. Але хто не зрадіє новому штроборізу, ящику для інструментів або акумуляторній викрутці? Ми зібрали ідеї для подарунка електрику: інструменти, аксесуари та витратні матеріали, які допомагають майстру виконувати свою роботу швидко та професійно.

Що подарувати на Новий рік електрику

Робота електрика вимагає наявності спеціальних інструментів та обладнання, тому подарунок для майстра має бути корисним та практичним.

Набір "Подарунок для електрика"

Той самий подарунковий набір, який хочеться швидше відкрити та використовувати. Мультиметр цифровий SM600, знімач ізоляції автоматичний KS-131 PRO, 3 в 1, діелектричні викрутки, ізоляційна стрічка 20 м — практичні речі для повсякденної роботи.

Подарунковий набір для електрика на новий рік 2024

Акційна ціна на набор 2 247 грн (3 171 грн).

Набір “Подарунок для майстра. Універсальний”

У поєднанні з комплектом насадок (біт) Impact акумуляторний дриль-шуруповерт CD-12QP здатний виконати широкий спектр ремонтних та побутових завдань. Батарея та зарядний пристрій у комплекті — гарний варіант для старту використання інших інструментів з нашої 12-вольтової лінійки.

Набір для електрика

Акційна ціна на набор 1 998 грн (2 949 грн).

Акумуляторна викрутка CSD-36X

Універсальний подарунок як для професійного електрика, так і домашнього майстра. За допомогою цієї викрутки можна замінити розетку та вимикач, зібрати меблі тощо.

Подарунок електрику на новий рік 2024

Ще більше ідей шукайте на сторінці акцій до Нового року.