Назад в новини
2302

День народження магазину Dnipro-M у Тернополі

Магазин наших партнерів в Тернополі вже скоро відсвяткує свій день народження. На кожного відвідувача очікують подарунки, розіграші призів та приємні бонуси. До програми заходу також входить вигідний обмін старого інструменту на новий зі знижкою 15%. День народження магазину відбудеться 22 серпня за адресою вул. Тарнавського, 34 (біля магазину «Флагман»).

Розіграш інструменту та подарунки

Жоден день народження не обходиться без подарунків та приємних сюрпризів. Ми проведемо розіграш нашого брендового інструменту серед чеків на суму від 1000 грн. Кожен покупець з таким чеком зможе не тільки спробувати виграти один з головних призів, але й отримає гарантований подарунок. Серед призів будуть наступні:

  • КШМ GL-125S + кейс + гайка;
  • акумуляторний дриль-шуруповерт CD-120H.

Залишайтеся в курсі подій! Підписуйтеся на наші спільноти.

Всі гості свята зможуть самостійно протестувати інструмент та переконатися в його якості. Щоб підняти настрій нашим відвідувачам, ми підготували спеціальну зону, де можна буде випити смачної кави.

Будьте в курсі подій! Підписуйтесь на наші спільноти.    Viber Dnipro-M      Telegram Dnipro-M

Послуга Trade-In

Не пропустіть можливість стати щасливим власником надійного електроінструменту зі спеціальною знижкою! Адже на нашому святі буде діяти популярна послуга обміну старого та навіть неробочого інструменту будь-якого виробника на новенький від нашого бренду зі знижкою 15%.

Ми чекаємо Вас 22 серпня за адресою: