Кейси для зварювального обладнання

Кейси для зварювального обладнання — аксесуар, призначенням якого є зручне транспортування і зберігання зварювального обладнання. Кейси також дозволяють тримати під рукою всі необхідні зварювальні комплектуючі.

Купити кейси для зварювального обладнання можна на нашому сайті всього в один клік.

Особливості кейсів для зварювального обладнання

Головним завданням кейсів є організація мобільного робочого місця, а також зручне розташування, зберігання і транспортування зварювального обладнання та аксесуарів. При виборі даного елемента варто враховувати наступні моменти:

  • Тип кейса. Це може бути компактна валіза, невеликий контейнер або цілий ящик для зберігання всього необхідного інструментарію. Водночас кожен з цих варіантів вміщує в себе зварювальний апарат та комплект зварювальних кабелів.
  • Матеріал корпуса. Сучасні кейси для зварювального обладнання виготовляються з металу або ударостійкого пластику. Металеві ящики для зварювального обладнання відрізняються міцністю і стійкістю до частих ударів. Водночас вироби з пластика мають меншу вагу і стійкі до перепадів температур.
  • Наявність і вид замків. Незалежно від вибору, чемодан для зварювального інвертора повинен надійно закриватися на замок, щоб уникнути випадання обладнання та аксесуарів. В цьому випадку краще вибирати моделі з металевими замками, оскільки вони є більш міцними.

Чому варто вибрати кейси для зварювального обладнання Dnipro-M?

Кейси для зварювального обладнання Dnipro-M дозволяють вмістити все необхідне для успішного проведення зварювальних робіт. Вони забезпечують необхідний захист від ударів, а також проникнення крапель води і будівельного сміття. Витримують навантаження до 40 кг.

З детальними характеристиками кожного конкретного кейса можна ознайомитися у відповідній картці товару в даній категорії.

Купити пластиковий кейс для зварювання можна як на сайті, так і в наших салонах майстерності по всій Україні.