Назад в новини
4208

Як у Пікассо: малярні пензлі Dnipro-M Ultra скоро в продажу

Все потребує оновлення. Житлу з часом потрібне проведення косметичного ремонту, а асортименту продукції - нова лінійка товарів. Ми вирішили об'єднати приємне з корисним і тому оголошуємо про запуск продажів нашої новинки - малярних пензлях лінійки Ultra.

Що це означає

Малярні пензлі Ultra виробництва Dnipro-M є ідеальним втіленням високої якості виконання і доступної ціни. Модельний ряд включає в себе широкий асортимент флейцевих пензлів різних типів:

  • «Стандарт плюс» - універсальні пензлі для великих і малих поверхонь;
  • «Лакра» - для нанесення лаку;
  • «Євро» - для роботи з лакофарбовими матеріалами;
  • «Профі - для роботи з більшістю фарб, зокрема, на водній основі».

Крім флейцевих моделей таких малярних інструментів у продаж надходять і інші види пензлів:

  • універсальні - ідеальне рішення для фарбування в важкодоступних місцях;
  • радіаторні - для фарбування секційних конструкцій;
  • круглі - для фарбування пласких поверхонь і кутів;
  • макловиця - для фарбування широких поверхонь.

Також вже зовсім скоро Ви зможете придбати спеціальний набір пензлів Dnipro-M Ultra. У комплект входить відразу три пензлі різного розміру для фарбування більшості видів відомих фарб.

Доступна якість

Весь асортиментний ряд Ultra відрізняється від можливих аналогів своєю якістю виконання, що дозволяє виконувати максимальний обсяг робіт з найменшими витратами сил. В процесі виробництва пензлів вдалося реалізувати ідеальне поєднання білої натуральної щетини і синтетичного ворсу. Різноманіття моделей дозволяє з легкістю підібрати пензель під кожну конкретну задачу.

Варто зазначити, що кожен пензель Dnipro-M преміум-сегмента виготовляється на виробничих потужностях Бренда, розташованих в Туреччині. Ми стали першим Брендом в Україні, хто надає своїм споживачам якісний продукт не китайського походження.

Не відкладайте ремонт в довгий ящик! Поспішайте бути в числі перших, хто особисто зустріне нові пензлі в наших фірмових магазинах.