Назад в новини
6524

Перебої з електроенергією — не проблема: бензинові генератори Dnipro-M

Коли гостро стоїть питання необхідності автономного джерела електроенергії, найбільш прийнятним варіантом стане використання бензинових генераторів. Залежно від потужності цей вид обладнання дозволить як забезпечити працездатність побутових електроприладів (чайника, холодильника та ін), так і оснастити електроенергією великий будинок.

Бензинові генератори також активно використовуються на будівельних майданчиках для освітлення об'єкта, а також для підключення спеціального обладнання: зварювальних інверторів, бетономішалок тощо.

Наш асортимент бензинових генераторів містить у собі моделі максимальною потужністю від 2,5 кВт до 7,5 кВт. Це дозволяє вибрати відповідний тип обладнання залежно від конкретних цілей.

Dnipro-M GX-25

Дана модель має номінальну потужність 2,5 кВт, що дозволяє забезпечити автономність побутових приладів на дачі або приватному будинку. До нього можна одночасно підключити освітлення, холодильник, зарядку телефону, ноутбук та водяний насос.

Генератор оснащений системою охолодження двигуна, що дозволяє працювати до 12 годин без перерви. Рівень шуму під час роботи — всього 67 дБ.

До особливостей даної моделі можна віднести:

  • функція AVR стежить за рівнем напруги на виході, завдяки чому показники напруги залишаються стабільними навіть в умовах різкої зміни навантаження;
  • генератор підходить для підключення точного обладнання;
  • цифровий дисплей, який відображає напругу, частоту змінного струму, напрацьовані мотогодини (загальні та добові).

Також варто відзначити систему швидкого запуску, завдяки якій перший запуск витрачається трохи більше 5 хвилин, але в кожен наступний — трохи більше 1 хвилини. Крім того, модель GX-25 оснащена ручним стартером, за допомогою якого можна самостійно запустити генератор.

Генератор бензиновий GX-25

Бензогенератор Dnipro-M GX-25 оснащений клемою для підключення заземлення. Її використання знижує ризик ураження електричним струмом у процесі роботи з генератором.

Dnipro-M GX-30

Номінальна потужність генератора GX-30 становить 3 кВт, що дозволяє забезпечити автономну роботу освітлення та побутових приладів у приватному будинку. Потужності такого генератора достатньо для одночасного підключення мікрохвильової печі, холодильника, водяного насоса, ноутбука та заряджання для телефону.

Мідна обмотка підвищує стійкість до навантажень і дозволяє використовувати пристрій протягом тривалого часу. За рахунок циркуляції повітря забезпечується необхідне охолодження двигуна, завдяки чому час роботи без перерви становить до 12 годин. Рівень шуму під час роботи становить лише 69 дБ.

Ця модель оснащена стабілізатором, який вирівнює напругу на виході. Це забезпечує додатковий захист від несправностей у процесі динамічних навантажень та підходить для підключення точного обладнання (у тому числі медичних або лабораторних приладів).

Генератор бензиновий GX-30

Генератор GX-30 оснащений клемами постійного струму (12 В/6,5 А), що використовуються для заряджання автомобільних акумуляторів. Одночасно використовувати клеми та розетку на 220 В не можна.

Dnipro-M GX-30E

Даний генератор включає всі основні переваги попередньої моделі (GX-30). При цьому, на відміну від GX-30, де є тільки ручний тип запуску двигуна, ця модель також має електричний стартер. Це робить процес запуску генератора ще простіше та зручніше.

Генератор бензиновий GX-30E

Dnipro-M GX-50E

Генератор номінальною потужністю 5 кВт є відповідним варіантом для освітлення приватного будинку та забезпечення автономної роботи цілого ряду побутових приладів. Рівень шуму у процесі роботи становить 74 дБ. Стабільна напруга під час динамічного навантаження підтримується завдяки функції AVR.

Генератор має систему захисту від перегріву, короткого замикання та низького рівня масла у картері. Корпус оснащений клемою для підключення заземлення, що забезпечує додатковий захист від удару струмом у процесі роботи. Повітряне охолодження двигуна дозволяє генератору працювати без перерви до 10 годин.

Характерною рисою цієї моделі є наявність промислової розетки на 32 А (220 В). Це дозволяє підключити енергоємний інструмент та обладнання та використовувати його на повну потужність.

Генератор бензиновий GX-50E

Генератор має досить відчутну вагу — 81,5 кг. Тому для зручності його транспортування передбачені великі колеса та додаткові рукоятки.

Dnipro-M GX-70E

Бензиновий генератор Dnipro-M GX-70E — найпотужніша модель у всьому асортименті. Його номінальна потужність складає 7 кВт. Це не тільки дозволяє повністю висвітлити приватний будинок, але й забезпечити автономну роботу до 12 побутових приладів (залежно від пускової потужності).

Рівень шуму в роботі становить 78 дБ, що є одним із найнижчих показників за такої потужності.

Генератор забезпечує до 7 годин безперервної роботи завдяки повітряному охолодженню двигуна.

Додаткову безпеку також забезпечує клема для підключення заземлення, встановлена ​​на корпусі.

Генератор бензиновий GX-70E

Ще більше подробиць про кожну конкретну модель Ви можете дізнатись у відповідній картці товару в нашій категорії «Бензинові генератори».