Назад в новини
4712

Огляд новинки: акумуляторна циркулярна пила DSC-200BC Ultra

Одним з найбільш популярних будівельних матеріалів є деревина. Цей екологічний матеріал використовується для будівництва будинків, альтанок, парканів. Часто деревні матеріали застосовуються для чорнової підшивки стелі або підлоги, виготовлення каркасних перегородок, елементів покрівлі і т.д.

Коли потрібно виконати роботи з розпилювання деревини, виникає необхідність в наявності відповідного інструменту. У цьому випадку кращим рішенням стане купити циркулярну пилу. За її допомогою можна розпиляти дерево, фанеру, ДСП і інші матеріали.

Під час розпилювання велике значення має мобільність оператора і можливість вільно орудувати інструментом. З урахуванням цих побажань ми розробили акумуляторну циркулярну пилу Dnipro-M DSC-200BC Ultra.

Зустрічайте новинку

Акумуляторна циркулярна пила Dnipro-M DSC-200BC Ultra оснащена безколекторним (безщітковим) двигуном. Він знижує споживання електроенергії і збільшує робочий ресурс. Це пояснюється відсутністю в ньому щіток, а значить і відсутністю необхідності їхньої заміни внаслідок зносу. Крім того, ККД таких двигунів на 30% вищий, ніж у колекторних моделей.

Акумуляторна циркулярна пилка Dnipro-M DSC-200BC Ultra

Робочі налаштування

У нашій новинці реалізована можливість регулювання кута пропилу в діапазоні від 0 до 50° і глибини пропилу залежно від обраних робочих матеріалів — від 0 до 55 мм, а під кутом до 40° — до 40 мм. Варто зазначити, що замість класичного «баранця» ми використовуємо гвинт з одним «вухом». Це значно прискорює процес регулювання.

Безпека

Велику увагу в акумуляторній циркулярній пилі Dnipro-M DSC-200BC Ultra приділено безпеці. Інструмент має одразу чотири системи захисту:

  • від перегріву;
  • від перевантаження;
  • від заклинювання диска;
  • від випадкового ввімкнення.

Захист від випадкового ввімкнення представлений спеціальною кнопкою блокування, яка не дозволяє вимикачеві запустити інструмент, поки ви на неї не натиснете.

Циркулярна дискова пила оснащена захисним кожухом, який захищає від пошкоджень пиляльний диск. Кожух виготовлений з металу, що забезпечить необхідний захист як диску, так і самого кожуха в разі падіння інструменту.

Робота циркуляркою від Dnipro-M

Комфорт у роботі

Інструмент має невеликі розміри і вагу всього 3,2 кг, що дозволить утримувати його довше без відчуття втоми. Дана новинка має прогумовані ручки, що сприяє комфортному хвату. Крім того, додаткова рукоятка розташована таким чином, що не затуляє собою огляд ходу інструменту.

У моделі DSC-200BC Ultra є кнопка блокування шпинделя для більш швидкої і зручної заміни диска. Також для заміни диска потрібен ключ для гвинта фіксації диска, який завжди буде під рукою. Адже він вмонтований в корпус циркулярної пили.

Швидке регулювання та заміна диска в циркулярці

Пила також оснащена системою плавного пуску і динамічної зупинки диска.

Вибір акумулятора

Модель DSC-200BC Ultra відноситься до класу нашої 20-вольтової акумуляторної лінійки. Це означає, що для роботи підійде будь-який наш акумулятор 20 В. Однак його вибір також має свої особливості.

На прикладі соснової дошки розміром 200х50 мм заряду одного акумулятора вистачає на:

  • з моделлю ВР-220 — 34 різи;
  • з моделлю ВР-240 — 76 різів;
  • з моделлю ВР-260 — 122 різи.

Однак ми не рекомендуємо використовувати 2-амперний акумулятор, оскільки в цьому випадку безщітковий двигун споживає більший струм і пила може не давати максимальної продуктивності.

Дана новинка вже надійшла в продаж. Це означає, що Ви можете купити її як на нашому сайті, так і в салонах майстерності по всій Україні.