Назад в новини
3877

Ближче до Вашого дому: відкриття фірмового магазину Dnipro-M на Куренівці

Dnipro-M продовжує впевнено розширювати свої кордони, надаючи любителям якісного електроінструменту все більше можливостей. Вже зовсім скоро, а саме в цю суботу, 15 вересня, відбудеться урочисте відкриття нового фірмового магазину на Куренівці, де Ви зможете купити надійний електроінструмент в атмосфері справжнього свята.

Не проходьте повз

Кожного відвідувача чекає традиційне тестування інструменту в спеціальній тест-зоні, яке вже полюбилося багатьма користувачами. Ви зможете особисто переконатися в якості і надійності вподобаного Вами товару. Також Dnipro-M підготував масу цікавих і корисних бонусів.

На відкритті нового магазину Вас чекає:

  • знижки до 30% на покупку;
  • обмін старого інструменту на новий;
  • смачна каву для відвідувачів;
  • захоплюючі конкурси і безліч інших приємних сюрпризів.

Крім того, перші 10 покупців отримають шампанське в подарунок. При цьому серед усіх відвідувачів в цей день буде проведено розіграш корисного призу - фірмового шуруповерта Dnipro-M.

Dnipro-M - європейська якість - українська ціна

Відкриття нового фірмового магазину Dnipro-M на Куренівці підтверджує зацікавленість українського споживача в якісному інструменті і обладнанні вітчизняного виробництва. З кожним новим магазином ми стаємо ближче і доступніше для кожного. Завдяки такому курсу розвитку все більша кількість людей отримує можливість придбати надійний інструмент поруч з будинком за доступною ціною. Приходьте на урочисте відкриття нового магазину і переконайтеся у всіх перевагах особисто!

Урочисте відкриття фірмового магазину на Куренівці відбудеться 15 вересня за адресою: м Київ, Петропавлівська площа, 9 (район Куренівського ринку).

Ми чекаємо на Вас з 9 до 14 години!